x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

01 Apr 2004   •   00:00
Anna Lesko s-a apucat sa cante rock

Dupa revenirea in forta a fostei blonde de la Hi-Q, Dana Nalbaru, care s-a profilat pe muzica rock, iata ca si Anna Lesko incearca sa abordeze acest gen. Se pare ca cel care i-a aratat directia in muzica rock este nimeni altul decat Marian Ionescu de la formatia Directia 5. Cele zece piese pop-rock de pe noul album al basarabencei sunt compuse de acelasi Ionescu si vor aparea pe piata la sfarsitul lunii aprilie. In curand va fi gata si videoclipul, in regia Andreei Paduraru, care va prefata albumul. Pe langa aceste noi indeletniciri, Anna Lesko si-a lepadat hainutele si a pozat in revista Tabu aproape goala. Cum este destul de pudica, la fotografiile mai sexy Lesko a vrut sa ramana in camera numai cu fotograful. Ce noroc au unii! (Roxana I. Ancuta)

Loredana Groza: sase costume pentru Premiile MTV

Premiile MTV Romania lovesc din nou! Pe 22 aprilie vom asista la cea de-a doua editie MTV Romania Music Awards 2004. Desi are cinci nominalizari la premiile organizate de postul de muzica, Loredana Groza a fost aleasa gazda show-ului. Vestimentatiile prezentatoarei, cel putin sase la numar, vor fi asigurate de designerul Razvan Ciobanu. Oficialii MTV ne-au spus ca s-au oprit la sotia lui Boncea datorita notorietatii cantaretei, dar si pentru ca este volubila si sexy. MTV Music Awards ii va avea ca invitati din strainatate pe Scooter (clasati pe locul doi la preselectia de la Eurovison - Germania), Kevin Lyttle si Hanadi - o prezenta noua si exotica in muzica internationala. (R.I.A.)

Un Bosquito felicitat de David Coverdale

Radu Almasan din Bosquito a fost felicitat de insusi David Coverdale, legenda formatiei Whitesnake. Brasoveanul ii scrisese acestuia pe mail, spunandu-i ca datorita lui s-a apucat de muzica. Nu mica i-a fost mirarea vocalului din Bosquito cand a primit raspuns de la britanic, care i-a scris ca este onorat sa fie sursa lui de inspiratie. De asemenea, el a intrat pe pagina de net a formatiei Bosquito si a ascultat cateva piese si l-a incurajat sa mearga mai departe. (Sebastian S. Eduard)

Angela Similea a fost la safari in Africa de Sud

Viata Angelei Similea langa fostul agrarian Victor Surdu decurge lin. Atat de mult o iubeste Victor pe Angela, incat i-a implinit interpretei un vis mai vechi, acela de a participa la o palpitanta expeditie in padurile tropicale din Africa de Sud. Astfel, apreciata artista, echipata ca Dr. Daktari, a avut ocazia sa vada de la cativa metri lei, tigri si girafe. Sotii Surdu au locuit intr-un sat de vacanta, intr-o garsoniera dotata cu aer conditionat. Aceasta expeditie a costat in jur de 10.000 de dolari. (Horatiu Tudor)

Romica Tociu a intrat cu Trabantul in decor

La filmarile editiei emisiunii „Facem Cinste", care va fi difuzata pe 4 aprilie, la National TV, Romica Tociu si-a dovedit „maiestria" la volan. Vrand sa-si faca o intrare demna sa concureze cu scenele din filmul „Mad Max", mustaciosul s-a suit la volanul unui Trabant. Nestiind sa manevreze masinuta, Romica s-a izbit de elementele din decor. In urma impactului, nu numai decorul a fost stricat, ci si masinuta si premiile pentru concurenti. Masinuta (nevinovata de altfel) a luat o forma ciudata la impactul cu aragazul aflat in platou. Echipa, si ea nevinovata, dar condamnata sa suporte „iesirile" lui Tociu, s-a chinuit timp de trei ore pentru a rearanja decorul. (Cristina Ologeanu)

Dan Negru vrea bursa la Londra

Prezentatorul Negru de la „Ciao, Darwin!" are ganduri mari pentru vacanta mare. Dupa ce anul trecut a obtinut o bursa in Italia, la postul de televiziune Canale 5, vara aceasta Dan Negru spera sa obtina o alta la un trust media din Londra: „Am absolvit Facultatea de Jurnalistica si particip in fiecare an, cu referate pe diverse teme, la obtinerea unor burse". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden