x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUETE

SUETE

11 Mar 2004   •   00:00
Arvat si-a construit o casa pentru cani

Raluca Arvat (foto), prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, este obsedata de cani. Pasiunea ei a mers pana acolo incat si-a construit o casa pentru cani, pentru a le asigura linistea sufleteasca. Colorate, imprimate, desenate sau intruchipand diverse personaje ori obiecte, canile din proprietatea Ralucai au un loc de seama in bucatarie. "Un raft al dulapiorului este doar al lor. Le-am facut "o casa" pentru a se simti bine. Le-am pus pe categorii si pe momente speciale ale achizitiei, pentru ca "lumea canilor" sa nu fie haotica". Cele mai multe dintre ele sunt aduse de prietenul ei, Dragos: "De cate ori are vreo deplasare sau pleaca pentru mai mult timp, vine acasa si cu cate o surpriza. Este impropriu spus surpriza, pentru ca deja stiu ca va scoate din geanta... doua cani pentru colectie". La cele peste 30 de cani pe care le are, Raluca si Dragos evita sa faca discriminari. In fiecare dimineata isi beau cafeaua fierbinte cu lapte din alte cani: "Nu bem doua dimineti la rand din aceleasi cani, le rulam intre ele pentru a ne putea bucura de fiecare in parte". (Cristina Ologeanu)

Minune mai mananca bataie de la mama lui

La editia de marti a emisiunii Mihaelei Tatu, "De 3X femeie", Adrian, zis si Copilul Minune, a recunoscut ca si la varsta asta o mai "incaseaza" de la mama lui. Ba, a spus ca ultima bataie primita a fost chiar inainte de a ajunge in studioul Mihaelei Tatu. Totul a culminat cu o discutie telefonica in direct intre Copil si mama lui. Manelistul nu s-a abtinut si a inceput sa planga pe rupte. Si, ca semn de impacare, Minune a facut ce spune el ca stie mai bine: a cantat. O melodie foarte speciala, in prima auditie, cu influente etno. S-o fi dat pe brazda Minunea, dupa bataia pe care a primit-o. (Cristina Ologeanu)

Benny Benassi, in Romania

Dupa Ramona Badescu si Paula Mitrache, o alta romanca incearca sa devina celebra in Italia. Este vorba despre Violeta, o solista care s-a nascut in Bucuresti, dar a plecat in Peninsula, unde a lucrat ca actrita si fotomodel. Se pare ca in cele din urma a dat norocul peste ea. Formatia Benny Benassi, cunoscuta datorita hit-lui "Push Me", a pus ochii pe Violeta si a luat-o sub aripa. Desi in tara n-a auzit nimeni de ea, interpreta va putea fi vazuta pe 13 martie, la concertul pe care-l va sustine la Timisoara, impreuna cu Benny Benassi. (Catalina Iancu)

Cristina Teodorescu revine pe sticla

Fosta vedeta a postului B1 TV, cunoscuta si datorita pictorialelor din "Playboy", Cristina Teodorescu, se pregateste sa revina pe sticla. Ea ezita sa dea prea multe amanunte, pentru ca proiectele pe care le are nu sunt tocmai finalizate. Insa mai mult ca sigur ca in aceasta primavara Cristina Teodorescu va prezenta o emisiune, cel mai probabil de divertisment. Luna trecuta, Cristina a jucat alaturi de celebrul actor Dolph Lundgren in filmul "The Defender", realizat in studiourile MediaPro. (Roxana I. Ancuta)

Andrei Gheorghe a ramas fara Pistol

De aproape o luna, antenistul Andrei Gheorghe a fost inarmat cu pistolul Ginei. Vedeta Playboy a avut noroc ca prezentatorul si-a scrantit piciorul si s-a ales cu ghips. Asa a ajuns sa fie asistenta lui Gheorghe, pe care-l ajuta sa-si prezinte emisiunea in carje. O data ce s-a incheiat perioada de convalescenta, blonda a fost pusa pe liber. Desi nu mai este platita sa faca figuratie, Gina Pistol continua sa-i dea tarcoale lui Gheorghe. Poate, poate, Antena 1 o va coopta pentru o noua emisiune. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden cani