x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden TCDU. Ozana Barabancea face terapie cu lipitori: “Pentru detoxifierea organismului și ca să slăbesc”

TCDU. Ozana Barabancea face terapie cu lipitori: “Pentru detoxifierea organismului și ca să slăbesc”

09 Sep 2016   •   20:20
TCDU. Ozana Barabancea face terapie cu lipitori: “Pentru detoxifierea organismului și ca să slăbesc”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 10 septembrie, de la ora 20.00, la masa juriului, în cel de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, folosește de trei luni de zile terapia cu lipitori sau hirudoterapia. “Fac această terapie de trei luni de zile, de când am hotărât să încep o cură de detoxifiere a organismului și am decis să slăbesc. Acum, mă simt mult mai bine, iar rezultatele sunt vizibile. Le recomand tuturor această terapie”, spune jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

Dacă inițial a refuzat ideea, ulterior, Ozana a devenit curioasă să o încerce. Auzisem de terapia cu lipitori acum un an de zile, dar eram complet împotrivă, pentru că aveam repulsie față de ele. Însă când am auzit că o prietenă de-a mea a început să o facă, am fost curioasă să văd despre ce e vorba. Așa am aflat că lipitorile, cu cele trei maxilare și cei 270 de dințișori, aruncă în sânge această substanță magică, hirudina, care nu se poate produce în nici un laborator chimic. Și spun asta pentru că această substanță este capabilă să rezolve toate problemele de coagulare a sângelui. În afară de asta, lipitorile sustrag sângele cu toxine”, mai spune Ozana.

Artista face câte un tratament pe săptămână, sub supravegherea unui medic geriatru, care îi aplică lipitorile binefăcătoare pe diferite zone ale corpului. “Lipitorile trebuie să fie personale. Eu le numesc prietenele mele de unică folosință. O ședință durează între 45 și 60 de minute. Și nu este nimic dureros în asta. Simți doar o înțepătură ca de țânțar la începutul ședinței. Sunt foarte mulțumită de această alegere. Și, odată încheiat tratamentul, am o stare de bine și de fericire extraordinare”, conchide Ozana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×