x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Te pui cu blondele?”. Ce a făcut Petrică Mâțu Stoian, în clasa a șasea, ca să nu rămână corigent la limba română

“Te pui cu blondele?”. Ce a făcut Petrică Mâțu Stoian, în clasa a șasea, ca să nu rămână corigent la limba română

24 Ian 2017   •   11:20
“Te pui cu blondele?”. Ce a făcut Petrică Mâțu Stoian, în clasa a șasea, ca să nu rămână corigent la limba română

Miercuri, 25 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1, reprezentanții lumii tradiționale se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cei ai lumii moderne, într-o nouă ediție “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

Astfel, interpreții de muzică populară Daniela Condurache, Steliana Sima, Petrică Mâțu Stoian și Constantin Enceanu se vor afla față în față cu 50 de moderni, în frunte cu blonda supremă.

Cu acest prilej, cei patru artiști vor povesti despre cele mai lungi nunți la care au cântat, dar și care sunt obiceiurile de nuntă din diferite zone ale țării și îi vor îndemna pe tinerii moderni din platou, printre care DJ Harra, Raru și Nasrin, să spună care este înțelesul anumitor regionalisme.

De asemenea, Petrică Mâțu Stoian va povesti ce a făcut, în clasa a șasea, ca să nu rămână corigent la limba română, Steliana Sima își va aminti cum ascundea în podul casei puii de pisică, să-i hrănească pe ascuns cu chișleag, iar Daniela Condurache va mărturisi de ce nu-i place și nu știe să navigheze pe internet și nici să folosească un telefon mobil modern.

La ce provocări îi vor supune modernii pe folcloriști, dar și care dintre cele două tabere va ieși învingătoare din această confruntare pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 25 ianuarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”.

×