x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Uitaţi de Campionatul Mondial! Cel mai tare meci de fotbal a avut loc în ... platoul X Factor

Uitaţi de Campionatul Mondial! Cel mai tare meci de fotbal a avut loc în ... platoul X Factor

22 Iul 2014   •   10:15
Uitaţi de Campionatul Mondial! Cel mai tare meci de fotbal a avut loc în ... platoul X Factor

Antena 1 a început pregătirile pentru o toamnă spectaculoasă, în care telespectatorii vor avea parte de un show total şi vor trăi intens cele mai puternice emoţii. Tensiune, suspans, bucurie, dramă, euforie sunt doar câteva dintre ingredientele care se vor regăsi în cel mai nou sezon al super show-ului X Factor, ale cărui filmări au loc chiar zilele acestea. Şi cum în ultimele săptămâni, atenţia tuturor a fost îndreptată către Campionatul Mondial de fotbal, iar juraţii X Factor au avut parte de un program foarte încărcat, filmând zi de zi la Palatul Copiilor din Bucureşti audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului care va începe din toamnă la Antena 1, aceştia au decis să încingă şi ei o miuţă, chiar pe platoul de filmare. Astfel, în pauză, Delia, Ştefan şi Horia au dat drumul la joc, iar lupta a fost una foarte strânsă.

Deşi purta tocuri înalte şi fustă scurtă, pe diva X Factor nu a împiedicat-o nimic să iasă la joc, ba chiar a ţinut cu a ţinut „cu dinţii” de minge. Delia i-a uimit pe colegii ei de juriu cu un formidabil joc pe picior, în aplauzele întregii săli. Întregul moment va putea fi urmărit în această toamnă, la Antena 1, în cel mai nou sezon al super show-ului X Factor.

×