x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un fost model Playboy susține că a întreținut relații sexuale neprotejate cu Donald Trump

Un fost model Playboy susține că a întreținut relații sexuale neprotejate cu Donald Trump

23 Mar 2018   •   11:38
Un fost model Playboy susține că a întreținut relații sexuale neprotejate cu Donald Trump

Fostul model Playboy, Karen McDougal, care susține că a avut o aventură cu președintele Donald Trump, afirmă că era îndrăgostită de vedeta de televiziune de atunci. În plus, Karen McDougal afirmă că a întreținut relații sexuale neprotejate de zeci de ori cu Donald Trump, după ce s-au cunoscut în 2006, scrie Daily Mail.

În primul ei interviu, Karen McDougal a declarat pentru CNN că a avut o relație de 10 luni cu Donald Trump.

McDougal, în vârstă de 46 de ani, a spus pentru CNN că a întreținut relații sexuale cu Donald Trump de la prima întânire și că „a plâns pe bancheta din spate a unei mașini”, când se îndrepta spre casă, pentru că acesta s-a oferit să o plătească pentru prestație.

„După ce am fost intimi, a încercat să mă plătească, iar eu nu am știut cum să reacționez”, a spus aceasta. Karen a afirmat că s-a simțit jignită și nu a dorit să-i accepte.

Karen McDougal și Donald Trump s-au întâlnit în 2006 la o petrecere Playboy, la scurt timp după ce Melania îl născuse pe fiul lor, Barron.

În plus, McDougal a afirmat că s-a simțit vinovată când s-a dus la apartamentul lui Trump din Trump Tower, iar acesta i-a arătat dormitorul Melaniei. McDougal a mai afirmat că a crezut că lucrurile nu merg bine între ei, în condițiile în care cei doi au dormitoare separate.

Fostul model Playboy spune că s-a simțit ciudat să meargă în apartamentul unui bărbat însurat, a cărui soție doar ce născuse. Cu toate acestea, McDougal spune că au avut o relație de 10 luni.

Casa Albă a negat că cei doi ar fi avut o aventură.

 

×