x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un judecător i-a interzis lui Brad Pitt să ţină în secret lupta pentru custodia copiiilor săi

Un judecător i-a interzis lui Brad Pitt să ţină în secret lupta pentru custodia copiiilor săi

08 Dec 2016   •   21:50
Un judecător i-a interzis lui Brad Pitt să ţină în secret lupta pentru custodia copiiilor săi

Un judecător american a respins miercuri cererea lui Brad Pitt de a ţine în secret documentele privind lupta în justiţie împotriva fostei sale soţii Angelina Jolie privind custodia copiiilor lor, relatează EFE. 

Judecătorul Richard Burdge Jr din Los Angeles (California) nu a acceptat cererea actorului, considerând că nu îndeplineşte cerinţele cu privire la ţinerea în secret a documentelor. 

Cererea intervine la câteva zile după ce a ajuns în presă pre-acordul încheiat în noiembrie cu Angelina Jolie şi care prevede ca actriţa să deţină custodia fizică asupra celor şase copii, iar Brad Pitt să fie autorizat să-i viziteze periodic sub supravegherea unui psihoterapeut. 

Custodia asupra copiiilor este un punct important de fricţiune în divorţul celor doi actori mai ales după apariţia unor informaţii care făceau referire la modul în care Pitt se comportă cu copiii săi, acesta fiind unul din principalele motive pentru care Angelina a înaintat divorţul.AGERPRES

×