x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Va fi nunta la palat! Printul Harry si actrita Meghan Markle se vor casatori!

Va fi nunta la palat! Printul Harry si actrita Meghan Markle se vor casatori!

27 Noi 2017   •   13:22
Va fi nunta la palat! Printul Harry si actrita Meghan Markle se vor casatori!

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu prietena sa, actriţa americană Meghan Markle, în primăvara anului 2018, a anunţat Clarence House, reşedinţa oficială a tatălui acestuia, prinţul Charles, moştenitor al coroanei britanice, informeaza presa internationala.

 

In vârstă de 33 de ani, Harry, al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, şi Markle (36 de ani), cunoscuta in special pentru rolul ei din serialul "Suits'', s-au logodit la începutul acestei luni, afirmă comunicatul difuzat de Clarence House. "Prinţul Harry i-a informat pe Maiestatea Sa Regina şi pe alţi membri apropiaţi ai familiei sale. De asemenea, prinţul Harry a cerut şi a primit binecuvântarea părinţilor drei Markle", adaugă textul.

Regina Elisabeta a II-a este ''încântată'' de viitoarea căsătorie a nepotului său Harry. "Regina şi ducele de Edinburgh sunt încântaţi de cuplu şi le doresc multă fericire", a precizat, pe de alta parte, Palatul Buckingham. ''Suntem incredibil de fericiţi pentru Meghan şi Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună şi iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtăşeşte aceleaşi calităţi, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinţi"."Îi dorim o viaţă fericită şi suntem foarte entuziasmaţi pentru viitorul lor împreună", au anuntat părinţii tinerei, Thomas Markle şi Doria Ragland.

La aflarea vestii, ducii de Cambridge, William (fratele mai mare al lui Harry) şi Catherine, şi-au exprimat satisfacţia şi au subliniat că a fost "minunat" să o întâlnească pe Meghan Markle şi să-i vadă "atât de fericiţi împreună". Data şi locul nunţii urmează să fie confirmate, conform comunicatului oficial al Clarence House, însă agentiile de presa nu exclud posibilitatea ca nunta sa coincida cu naşterea celui de-al treilea fiu al ducilor de Cambridge.

Cuplul va locui într-o casă ataşată Palatului Kensington, unde stau acum Harry, William si Kate. Harry şi Meghan s-au cunoscut în iulie 2016 prin intermediul unor prieteni. Prinţul a confirmat public relaţia lor câteva luni mai târziu, într-o critică la adresa mass-media pentru că a încălcat viaţa privată a lui Markle, dar abia în septembrie anul acesta s-au afişat prima dată public la Jocurile Invictus din Toronto, un eveniment sportiv pentru veterani răniţi. Markle, care locuieşte în Canada, a fost văzută în ultimele zile la Londra, alimentând speculaţiile cu privire la anunţarea căsătoriei, scrie agerpres.

×