x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete care traiesc pe picior mare

Vedete care traiesc pe picior mare

02 Mar 2004   •   00:00

Sunt cateva VIP-uri care poarta marimea 45 la incaltaminte. Le este destul de greu sa gaseasca pantofi pe masura, dar nu imposibil.



Interesant este ca aproape toate celebritatile isi cumpara botine din magazinele romanesti.
  • Razvan Spiridon recunoaste ca se chinuia saptamani intregi pana isi gasea un pantof pe masura. "Port marimea 45 la picior, dar nu e ceva iesit din comun, caci sunt si foarte inalt - am 1,92 m. Mi-a fost mai greu sa-mi gasesc adidasi pe masura doar cand aveam 18 ani. Umblam saptamani intregi sa gasesc ceva pe placul meu!".
  • Roxana Ciuhulescu este la fel de inalta ca Razvan, insa poarta doar "40" la incaltaminte: "Desi am 1,92 m, sa stiti ca tot port incaltaminte cu toc. Nu-mi place sa intru din magazin in magazin in cautare de pantofi. Prefer sa-mi fac cumparaturile din magazinele italienesti".
  • Cu vedeta tv Cosmin Cernat treaba sta un pic altfel: "Port ba marimea 44, ba 45, nici nu mai stiu ce sa cer cand intru in magazin. Probabil e in functie de firma producatoare. Mi-am cumparat pantofi din tarile in care s-au desfasurat evenimentele sportive si unde am fost prezent in calitate de comentator sportiv".
  • Actorul Jean Paler face si el parte din categoria vedetelor care traiesc pe picior mare: "Tot marimea 45 port si eu la pantofi si am cateva magazine de unde imi fac aprovizionarea. Dar, sa va spun, am jucat in travesti si trebuia sa apar pe scena in pantofi muieresti cu toc. I-am facut pe comanda, caci in Romania n-am gasit marimea asta la raionul de incaltaminte pentru femei!".
  • Vlad Sterescu, prezentatorul emisiunii "Al saselea simt" (Prima TV): "Nu sunt foarte inalt, am 1,86 m, dar ma incadrez tot in marimea 45. In Romania sunt multi barbati inalti, asa ca se importa incaltari si pentru noi. Sunt destule modele, ai de unde alege!". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden