x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete la mana a doua

Vedete la mana a doua

31 Mar 2004   •   00:00

In goana lor de-a inscrie cat mai mult (si nu numai in poarta), fotbalistii fac avansuri oricarei vedete pe care-o vad „pe sticla". Si, daca cea vizata nu raspunde la provocari, isi gasesc repede consolarea in bratele alteia, care se arata disponibila.

Printre deschizatorii de drumuri s-a aflat Florin Radu Raducioiu, care in urma cu vreo zece ani rupea inimile admiratoarelor alb-rosii, dar nu numai. Pe urmele blondului au calcat, instalandu-se in pozitia de sex-simboluri, mai multi practicanti ai sportului-rege.

O iubire de-o vara

Desi cuplurile formate din fotbalisti si vedete - fie ele cantarete, manechine sau prezentatoare tv - n-au o viata prea lunga, daca am sta sa numaram cate perechi de genul acesta s-au despartit pana acum, ele tot continua sa apara. Din pacate insa (sau poate din fericire pentru unii), astfel de povesti nu sunt decat iubiri de-o vara, desi Kitty Cepraga ne-a demostrat ca poate exista si varianta prescurtata. Se spune ca in plasa fotbalistilor - fosti si actuali - au cazut, pe rand, Alina de la ASIA, Denisa, adica Bambi cea mica, Monica Barladeanu, Rocsana Marcu, Raluca Sandru, Raluca Sandu, Andreea Raicu etc.

Blonde pe banda la Mutu

Apogeul in privinta „marcarilor", si nu numai pe iarba verde de acasa, l-a atins un alt varf, si tot ex-dinamovist, Adrian Mutu. Dupa despartirea de Alexandra Dinu, care i-a fost nevasta, fotomodele si cantaretele i-au trecut prin pat sau i-au fost trecute „din oficiu" pe lista cuceririlor. Daca n-a fost sa fie Diana Munteanu, care sustine sus si tare ca nu l-a vazut, nu l-a cunoscut si nici n-a avut nimic de-mpartit cu el, s-a gasit o alta bloda care-a profitat si-a fost plimbata cu limuzina prin Londra: Kitty Cepraga.

Modelul sau a fost urmat de alti fosti componenti ai echipei din Stefan cel Mare, rataciti acum in Occidentul unde cainii umbla cu covrigi in coada.

Mitea, inca abramburit?

Ronald Koeman a vazut ca romanasii precum Chivu si Lobont fac treaba buna la Ajax, asa ca l-a cumparat, acum un an pe Nicolae Mitea. Desi ajuns peste hotare, acesta a continuat sa suspine dupa Dana Rogoz, care aparea tot mai des in visele lui de adolescent. Vazand ca meteoroloaga de la Pro TV n-are chef de aventuri tineresti cu fotbalisti, el si-a incercat norocul cu Raluca de la Bambi. Aceasta s-a aratat superincantata ca atacantul de la Ajax a bagat-o in seama. Asa ca Bambina i-a scos lui Mitea abrambureala din cap. Bomba insa a aruncat-o fosta menajera a lui Mitea, care, plecata cu scandal de la casa acestuia din Amsterdam a declarat ca Mitea urmareste sa-si faca de cap cu cat mai multe fete. Inclusiv cu sora mai mica a iubitei sale..

Zicu a ramas fara Zovoranu

Tot cu Mutu a fost comparat si Ianis Zicu. Adus in Stefan cel Mare, el a preluat proaspat eliberatul tricou cu numarul 7, care i-a apartinut actualului londonez. Ianis i-a calcat pe urme lui Mutulica si in privinta transferului in Italia, pe aceeasi filiera Dinamo-Inter-Parma. In viata extrafotbalistica, „terenul" unde a incercat sa inscrie a activat si prezentatoarea teverista Raluca Moianu, care insa, fiind femeie serioasa si la casa ei, maritata de vreo cativa ani buni, i-a dat cu flit. Cand si-a dat seama ca-si consuma cartela telefonica fara nici un folos, fotbalistul si-a schimbat directia „suturilor", fara a schimba insa si terenul. A ramas in ograda TVR, acolo unde Cove tocmai s-a despartit, din motive nu foarte intemeiate, de Oana Zavoranu. Caci nu mai departe de sapatamana trecuta, intalnind-o pe focoasa bruneta prin Mall, nici n-a stat mult pe ganduri si a si invitat-o la masa. Numai ca Zavoranu nu s-a aruncat cu capul inainte. Mai ales ca latino-loverul Pepe a intrebat-o „Cine, cine te iubeste, mai mult decat mine?"

Zavoranu nu vrea fotbalisti

Oana recunoaste ca nu a prea avut treaba cu lumea sportului rege, dar ca pe Ianis Zicu il cunoaste de mai multa vreme. „Suntem prieteni asa cum sunt cu toata lumea, dar nu se pune problema de o relatie. Daca am iesit cu cineva la masa, asta nu inseamna ca sunt cu persoana respectiva. Ianis este un baiat de treaba, dar pe mine nu prea ma atrage lumea fotbalistilor." Daca ar fi sa-l numeasca pe cel care i se pare cel mai deosebit si mai cu capul pe umeri, acesta este Cristian Chivu, pe care il apreciaza pentru seriozitatea lui si bunul simt de care da dovada. De la Mutu n-a primit nici un semn. Dar nu-i timpul trecut.

Bolohan o simpatiza pe Seling

Si despre Mugur Bolohan s-a auzit c-ar fi umblat mult timp dupa Paula Seling. Numai ca solista era mult prea ocupata la vremea respectiva cu facultatea, pe care a terminat-o, in sfarsit dupa multi ani, de parca-ar fi facut medicina, nu jurnalistica. Vazand ca nu primeste nici un raspuns de la interpreta, pana la urma lui Bolohan i-a trecut „criza" si si-a vazut de ale lui. Adica de fotbal.

Miu prefera brunetele

Iulian Miu are lipici la brunete. Si despre el s-a spus, nu o data, ca ar fi fost ba iubitul Ilenei Lazariuc, ba al lui Lili Stan. In timp ce aceasta din urma avea alte planuri, caci nu s-a lasat pana cand nu l-a divortat pe Stelea de sotia lui, Miu a recunoscut o singura iubita oficiala: Cristina Anescu. Si vedeta Playboy a scaldat-o, ba c-ar fi, ba ca n-ar fi cu Miu, pana cand au ajuns tot in pat.


Catalina Iancu
×
Subiecte în articol: antimonden