x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Viata lui Meghan Markle, după ce va deveni soţia Prinţului Harry

Viata lui Meghan Markle, după ce va deveni soţia Prinţului Harry

04 Ian 2018   •   07:04
Viata lui Meghan Markle, după ce va deveni soţia Prinţului Harry

Viaţa actriţei Meghan Markle se va schimba radical după ce va deveni soţia Prinţului Harry.  Artistei îi vor fi interzise o serie de activităţi care, pentru o femeie obişnuită, nu par deloc ieşite din comun.

 

Spre exemplu, Meghan Markle are un cont de Instagram, unde selfie-urile erau la ordinea zilei. Logodnicei printului Harry i s-a impus deja îşi nu mai facă selfie-uri, o regulă de bază pentru toţi membrii Familiei Regale.

In plus, Meghan nu mai are voie să stea pe reţelele de socializare. Va putea folosi doar contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.

Meghan urmează să aplice pentru obţinerea cetăţeniei britanice, ceea ce nu ii va permite, totusi, să voteze, ca orice alegător.

Kate Middleton şi chiar Regina Elisabeta, nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Este o alta regula cât se poate de strictă.

In alta ordine de idei, viitoarea sotie a printului Harry nu va mai purta fuste mini. De acum înainte, cuvântul de ordine al lui Meghan va trebui să fie doar eleganţă: nimic bătător la ochi, nimic strident sau provocator.

Antena 3

×