x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Cântăreaţa Kim Wilde spune că spiritul ei va trăi etern după ce a văzut farfurii zburătoare, a doua zi după ce a murit Michael Jackson

VIDEO - Cântăreaţa Kim Wilde spune că spiritul ei va trăi etern după ce a văzut farfurii zburătoare, a doua zi după ce a murit Michael Jackson

07 Dec 2015   •   16:55
VIDEO - Cântăreaţa Kim Wilde spune că spiritul ei va trăi etern după ce a văzut farfurii zburătoare, a doua zi după ce a murit Michael Jackson

Vedeta declară că momentul în care a văzut OZN-urile a fost unul minunat şi a "lăsat-o plină de inspiraţie, admiraţie şi speranţă" la exact o zi după ce Michael Jackson a murit.

Kim Wilde,  care a făcut furori în anii 80 cu melodia "Kids în America", povesteşte să se afla în grădina casei sale cu un prieten, atunci când a observat aeronava extraterestră care traversa cerul, dându-i senzaţia că este "conectată cu universul."

"Navele erau de 20 de ori mai mari decât avioanele şi zburau în zig-zag, foarte rapid. Totul a durat vreo 10 minute. A scris şi în ziarele locale, nu am fost singurii care am văzut OZN-urile," a declarat cântăreaţa publicaţiei OK!.

"Evenimentul acela mi-a schimbat viaţa. Mă simt conectată cu universul, inspirată, plină de mirare şi speranţă. Cred că este similar cu ceea ce simt cei care spun că l-au văzut pe Dumnezeu," a mai spus Kim Wilde.

Ea a mai adăugat că nu este o persoană religioasă însă este convinsă că este "eternă" iar spirtul ei va exista pentru totdeauna.




×