x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO. Chefi la cuțite-ediţie specială. Cruduța a gătit pește: "Nu i-am curățat branhiile pentru că e mort, ce să mai respire"

VIDEO. Chefi la cuțite-ediţie specială. Cruduța a gătit pește: "Nu i-am curățat branhiile pentru că e mort, ce să mai respire"

29 Noi 2016   •   22:26
VIDEO. Chefi la cuțite-ediţie specială. Cruduța a gătit pește: "Nu i-am curățat branhiile pentru că e mort, ce să mai respire"
Sursa foto: DIANA OROS
Vedetele au luat cu asalt bucătăria de la „Chefi la cuțite”, in scop caritabil, și au pus la încercare papilele gustative ale celor trei jurați în edițiile speciale pe care Antena 1 le-a pregătit de ziua postului.
 
Așa se face că luni și marți, pe 28 și 29 noiembrie, vedetele Antenei au îmbrăcat șorțul, s-au înarmat cu rețete și au intrat în misiunea care a avut un singur scop: să-i convingă pe cei trei chefi că știu să gătească.
 
Printre acestea s-a numărat și simpatica Daniela Crudu, al cărei moment la „Chefi la cuțite” s-a lăsat cu hohote de râs, exact ca într-un film de comedie. Dezinvoltă și sinceră, aceasta a avut cele mai spumoase replici atunci când a ajuns în fața juraților.
 
„Mie-mi plac peștii, așa că am ales să vă gătesc pește”, spune aceasta râzând. „Dar de ce nu ai curățat branhiile?”, e curios să afle chef Bontea. „Păi e mort, ce să mai respire”, se scuză Cruduța.
 
Într-un schimb de replici de-a dreptul savuros, chef Dumitrescu și chef Bontea i-au mărturisit Danielei că de câteva sezoane încearcă să-l însoare pe chef Scărlătescu și nu reușesc. După o trecere în revistă a calităților simpaticului jurat, care-l fac o partidă de nerefuzat, Daniela a mărturisit zâmbind: „E frumos, m-aș mărita cu el”!
 
Ediția specială a emisiunii are și un premiu, în valoare de 3.000 de euro, care va fi donat de echipa câștigătoare pentru o cauză nobilă. Acesta va merge la Rareș, un băiețel de 8 ani cu o poveste impresionantă, un băiețel greu încercat de viață, dar foarte curajos și demn.
 
Rareș s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifida”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire.
 
 De la acest defect al dezvoltării tubului neural au apărut și alte probleme, complicații, operații peste operații. Rareș este acum în scaun cu rotile, dar părinții lui fac eforturi supraomenești pentru a-l sprijini și pentru a-i oferi toate tratamentele care într-o zi l-ar putea face să se ridice.
 
 Pofta lui de viață este mai presus de toate aceste grave probleme, iar Rareș spune că fiecare dintre noi ar trebui să fie conștient de cât de important este să poți merge pe picioarele tale.
 

Mori de râs! Daniela, ai curățat branhiile de la pește?” - ”Păi e mort, ce să mai respire?"

 
 
 

×