x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Josh Homme, cofondatorul grupului Eagles of Death Metal, a lovit cu piciorul o jurnalistă

VIDEO - Josh Homme, cofondatorul grupului Eagles of Death Metal, a lovit cu piciorul o jurnalistă

11 Dec 2017   •   21:20
VIDEO - Josh Homme, cofondatorul grupului Eagles of Death Metal, a lovit cu piciorul o jurnalistă

Cofondatorul grupului Eagles of Death Metal Josh Homme, totodată lider al grupului Queens of the Stone Age, şi-a cerut scuze, duminică, după ce sâmbătă în timpul unui concert a lovit în faţă o fotografă care şi-a petrecut noaptea la spital în urma acestui incident, informează AFP şi DPA. 

Într-o înregistrare video publicată de revista Variety se poate vedea cum chitaristul şi vocalistul rock dă cu piciorul în aparatul de fotografiat al unei fotografe care a lovit-o pe aceasta în faţă, în timpul unui concert susţinut în cadrul evenimentului ''Almost Acoustic Christmas Party'' organizat sâmbătă, în Los Angeles, de postul de radio KROQ. 

Chelsea Lauren, care lucrează pentru agenţia Shutterstock, a declarat că a petrecut noaptea la camera de gardă a spitalului Cedars-Sinai şi s-a confruntat, duminică, cu dureri în zona gâtului şi cu stări de greaţă. De asemenea, ea a adăugat că are vânătăi la nivelul frunţii. 

"Un atac, de orice formă, este inacceptabil, indiferent de motivaţie", a scris victima pe contul său de Instagram. 

Fotografa a adăugat că presupune că Josh Homme se afla sub influenţa alcoolului şi a drogurilor în momentul faptei. 

''Eram acolo unde trebuia să fiu, nu am încălcat nicio regulă. Încercam pur şi simplu să-mi fac treaba", a scris Chelsea Lauren. 

Josh Homme şi-a cerut scuze şi a descris incidentul drept un accident. El susţine că "şi-a pierdut echilibrul în timpul spectacolului" şi că a lovit cu picioarele şi echipamentul. 

"N-aş face niciodată rău în mod intenţionat cuiva care lucrează sau participă la unul dintre concertele mele şi sper că Chelsea va accepta regretele mele sincere", a scris rockerul pe Twitter. 

Lauren nu s-a arătat impresionată de scuzele artistului şi a declarat pentru Variety că ''evident (gestul) a fost foarte intenţionat'' şi că intenţionează să se adreseze poliţiei. ''Simt că dacă nu fac nimic el va continua să lovească oamenii în faţă şi nu va avea probleme pentru că este muzician. Nu este corect'', a susţinut ea. 

Explicaţia muzicianului a provocat un val de critici pe reţelele de socializare, unii utilizatori scriind că artistul ar trebui să fie anchetat penal pentru fapta sa. 

Josh Homme, în vârstă de 44 de ani, este membru fondator al trupelor Queens of the Stone Age şi Eagles of Death Metal. Cu toate acestea, el nu s-a aflat pe scenă la 13 noiembrie 2015 când formaţia californiană Eagles of Death Metal cânta la Bataclan în Paris la momentul atentatului terorist. În acea seară, aproximativ 1.500 de persoane au participat la concertul Eagles of Death Metal, iar 90 au fost ucise. 

Liderul Queens of the Stone Age este, de asemenea, producător muzical şi a colaborat la ultimul album al legendarului muzician punk-rock Iggy Pop, precizează AFP.AGERPRES

 

 

A post shared by Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) on

Josh Homme

×