x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Nicole Kidman dezvăluie de ce a aplaudat ca o focă la Oscaruri

VIDEO - Nicole Kidman dezvăluie de ce a aplaudat ca o focă la Oscaruri

09 Mar 2017   •   21:30
VIDEO - Nicole Kidman dezvăluie de ce a aplaudat ca o focă la Oscaruri

Actriţa australiană Nicole Kidman, care a atras atenţia presei din cauza manierei stranii în care a aplaudat la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, a oferit în sfârşit explicaţii cu privire la comportamentul său, punând astfel capăt comentariilor ironice în care era comparată cu o focă, cu un robot sau cu un extraterestru. 

Într-un interviu acordat emisiunii Kyle & Jackie O Show, actriţa a mărturisit că motivul manierei ciudate în care a aplaudat l-a constituit un imens inel cu diamant. 

"Nu voiam să nu aplaud, ceea ce ar fi fost mai rău, nu?", a întrebat ea retoric, citată de The Telegraph. "Prin urmare, am aplaudat, dar era foarte dificil deoarece aveam acest inel imens care nu era al meu, dar care era absolut superb şi eram îngrozită că l-aş putea strica", a adăugat actriţa, declarându-se totodată nemulţumită de atenţia pe care au primit-o aplauzele sale. 

"Oare nu sunt alte lucruri mai importante pe care să ne concentrăm decât 'bătutul din palme ca o focă?'", a comentat Nicole Kidman.AGERPRES

×