x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce compromisuri faci într-o relație toxică

Ce compromisuri faci într-o relație toxică

22 Noi 2017   •   18:39
Ce compromisuri faci într-o relație toxică

Ţi se întâmplă frecvent să te îndrăgosteşti de persoana nepotrivită, dar ajungi să realizezi foarte târziu acest lucru? Ei bine, dacă ai fi mai atentă, ai observa că subconştientul tău încearcă să îţi transmită semnale că nu eşti lângă cine trebuie. Există unele lucruri pe care le faci poate fără să îţi dai seama sau din obişnuinţă, dar care pot fi indicii serioase cu privire la o relaxie toxică, scrie clickpentrufemei.ro.

Îţi pierzi încrederea în tine

Dacă te simţi lipsită de încredere şi ai o stimă de sine scăzută, înseamnă că subconştientul tău îţi transmite că partenerul tău nu face nimic în a te încuraja. Este o modalitate prin care ajungi să constaţi faptul că iubitul tău nu depune niciun efort în relaţie şi, de aceea, te simţi tot mai singură.

Eşti nesigură pe tot ceea ce faci

Când eşti într-o relaţie, mai ales dacă e la început, e normal să nu fii sigură în anumite privinţe. Totuşi, persoana de lângă tine ar trebui să facă tot posibilul pentru a-ţi elimina toate incertitudinile şi să îţi demonstreze zilnic că nu ai de ce să fii neîncrezătoare. Pentru a fi un cuplu puternic, este important să vă sprijiniţi reciproc şi să daţi dovadă de empatie şi înţelegere.

Simţi nevoia de confirmări

Lumea ta se învârte în jurul lui, iar tot ceea ce faci depinde de opiniile sale şi de stilul său de viaţă. Total greşit! Învaţă să iei singură decizii, fără a-l mai întreba pe partener ce e bine şi ce nu, căci doar aşa îi vei demonstra că eşti independentă şi sigură pe tine. Nu uita că o femeie puternică nu va avea nevoie niciodată de confirmări, mai ales din partea unui bărbat care abia aşteaptă să îi cunoască slăbiciunile.

×
Subiecte în articol: relaţii cupluri compromisuri