x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce copac ești în horoscopul celtic

Ce copac ești în horoscopul celtic

19 Iun 2017   •   12:12
Ce copac ești în horoscopul celtic

Conform tradiției celtice, natura, în special copacul, este înzestrată cu puteri nebănuite. Astrologia celtică se bazează pe ideea druizilor conform căreia momentul în care te-ai născut este decisiv pentru personalitatea și destinul tău, scrie ziarulring.ro.
 
Mesteacăn – Împlinitorul – 24 decembrie – 20 ianuarie

Sunt persoane motivate, care își urmează cu dedicație obiectivele și îi captează cu ușurință și pe cei din jur. Vor mereu să obțină cât mai mult și nu ratează nicio oportunitate de a se face remarcați. Au abilități de lider și nu se pierd cu firea așa ușor.

Fag – Gânditorul – 21 ianuarie – 17 februarie

Persoanele născute sub semnul Fagului sunt cunoscute pentru mințile lor vizionare, filosofice chiar. Cu un simț al creativității ieșit din comun, nativii se exteriorizează cu ușurință și îi pot influența pe cei din jur. Pur și simplu, emană o energie pozitivă.

Frasin – Fermecătorul – 18 februarie – 17 martie

Cu un șarm deosebit, persoanele născute sub semnul Frasinului sunt creative, ingenioase și au veleități artistice. Practic, văd lumea dintr-o altă perspectivă. Deși uneori pot fi schimbători precum vremea, te poți baza pe ei atunci când ai nevoie de ajutor. Sunt idealiști și în același timp raționali.

×