x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce nu îi vei spune niciodată

Ce nu îi vei spune niciodată

22 Noi 2017   •   18:31
Ce nu îi vei spune niciodată

De regulă, femeile adoră să îşi împărtăşească între ele până şi cele mai ascunse secrete, dar nu şi când vine vorba să le discute cu partenerul. Există unele lucruri pe care acestea nu le vor spune niciodată, oricât de mult şi-ar dori. Iată câteva dintre ele, scrie clickpentrufemei.ro.

Începutul unei conversaţii

Femeilor nu le place să iniţieze conversaţia cu un bărbat, deoarece preferă ca partenerul să facă întotdeauna primul pas. Fie că sunt mai timide, fie că se consideră superioare, femeile nu vor spune niciodată franc acest lucru, dar vor da de înţeles de către cine trebuie abordată discuţia.

Subiecte de discuţie în cuplu

Ai crede că o femeie îţi va vorbi continuu încă de la primul minut în care o cunoşti şi până la ultimul. Ei bine, uneori, până şi cele mai bune oratoare rămân fără subiecte, aşa că a venit momentul bărbatului să preia frâiele discuţiei şi să găsească subiecte incitante. Poate nu va spune, dar, cu siguranţă, va aştepta întotdeauna să audă ceva nou şi din partea lui.

Apropierea dintre cei doi parteneri

Dacă o femeie încă nu e pregătită pentru un sărut, asta nu înseamnă că vrea să menţină o distanţă între ea şi partener, ci pur şi simplu aşteaptă momentul în care să se simtă confortabil. Deşi nu vor mărturisi, femeile îşi vor dori întotdeauna mai multă tandreţe, iar pentru ele contează mai mult o îmbrăţişare sau ţinutul de mână.

×
Subiecte în articol: relaţii cupluri