x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce ți-au rezervat astrele pentru toamna asta

Ce ți-au rezervat astrele pentru toamna asta

28 Aug 2017   •   12:02
Ce ți-au rezervat astrele pentru toamna asta

După o vară plină de neprevăzut, toamna lui 2017 se anunţă a fi încărcată de schimbări pentru toţi nativii. În timp ce unii se vor întoarce din vacanţă şi vor da de noi provocări, alţii vor munci din greu ca să îşi îndeplinească obiectivele, scrie clickpentrufemei.ro.


Berbec (21.03 – 19.04)
BANI: Ai cheltuit în vacanţă tot ce ai strâns, drept urmare va mai trece ceva timp până când vei avea din nou portofelul plin. E indicat să faci economii în perioada, următoare deoarece unele cheltuieli ale casei te vor lua prin surprindere. Nu ar strica să îţi reorganizezi modul de viaţă, aşa că poţi începe cu dieta zilnică. Renunţă la mâncărurile nesănătoase şi axează-te pe fructe şi legume de sezon. 
DRAGOSTE: Toamna se anunţă dificilă pentru tine, căci poţi să ai parte de certuri mari cu partenerul, din motive neînsemnate. Contează foarte mult modul în care reacţionezi la nervi şi ceea ce spui în situaţiile limită. Dacă încerci să tratezi totul cu indiferenţă, s-ar putea ca jumătatea ta să devină drastică în ceea ce priveşte relaţia voastră şi să impună anumite reguli. 

SĂNĂTATE: La începutul toamnei, e posibil să te confrunţi cu migrene mai vechi, care nu îţi dau pace. Dacă observi că starea ta de sănătate se agravează, nu ar strica să consulţi un medic şi să vezi care e problema. Altfel, rişti să te trezeşti, mai târziu, cu surprize neplăcute. Dacă ţi se dă un tratament, ai face bine să îl respecţi, căci altfel, durerile de cap puternice vor reapărea. 

Taur (20.04 – 20.05)  
  
BANI: Ţi-ai cheltuit toate resursele financiare, dar sărăcia nu te sperie deloc, din contră, te motivează să te reapuci de muncă. Ai venit din vacanţă cu forţe proaspete şi eşti pregătită să evoluezi în domeniul în care te-ai specializat. Nu refuza oportunităţile care apar, căci poţi avea de pe urma lor câştiguri serioase. Toamna îţi rezervă multe surprize din punct de vedere profesional. 
DRAGOSTE: Dacă ai o relaţie la distanţă, nu îţi neglija partenerul, deoarece acesta are nevoie de atenţia ta. În schimb, dacă sunteţi aproape unul de celălalt, încercaţi să comunicaţi mai mult şi să fiţi mai optimişti, adică să vedeţi şi partea plină a paharului. Poate aţi trecut prin multe încercări împreună, de aceea e important să nu vă opriţi chiar acum. 

×
Subiecte în articol: toamna astre zodiac horoscop