x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cea mai mare slăbiciune a zodiei tale

Cea mai mare slăbiciune a zodiei tale

28 Sep 2017   •   17:27
 Cea mai mare slăbiciune a zodiei tale

Cu siguranță, deja știi care sunt punctele forte ale zodiei în care te-ai născut. Dar ce ai spune să afli câte ceva și despre slăbiciunile tale, care îți pot afecta relațiile cu cei din jur, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Ca femeie, cea mai mai slăbiciune a ta este legată de cumpărături. E deajuns să auzi despre un obiect vestimentar nou la televizor sau de la un prieten și deja se va afla în dulapul tău. Cum poți scăpa de acest obicei? Încearcă să te limitezi la strictul necesar și stai departe de bani sau cartea de credit.
Taur

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că cel mai mare defect al tău e încăpățânarea. Chiar și atunci când toată lumea îți demonstrează că nu ai dreptate, tu refuzi să crezi. Pentru a nu pune paie pe foc, încearcă să înțelegi punctul de vedere al celorlalți și să te pui, măcar o dată, în locul lor.
Gemeni

Slăbiciunea ta este legată de petreceri și mult flirt. Da, ești o cuceritoare înăscută așa că nu poți să renunți la acest viciu, mai ales dacă nu ești într-o relație. Totuși, încearcă să petreci timp și cu familia ta pentru a nu se simți neglijați.

×
Subiecte în articol: zodie horoscop zodiac