x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cele mai frumoase 77 de mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe

Cele mai frumoase 77 de mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe

23 Apr 2019   •   00:54
Cele mai frumoase 77 de mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe

În tradiția populară Sfântul Gheorghe mai este întâlnit ca Sân-George sau Sângeorz, patronul naturii înverzite, al vegetației, al vitelor și al oilor.

Pe data de 23 aprilie, în Biserica Ortodoxă, se face pomenirea Sfântului Mucenic Gheorghe. Este unul dintre cei mai importanți sfinți în calendarul creștin-ortodox. Anul acesta, aflându-se ziua în Sătămâna Mare, este zi aliturgică - adică fără Liturghie. Se consemnează ziua în calendar, dar liturghia se va ține în a treia zi de Paști. Cei care poartă acest nume vor fi felicitați, dar masa ori se va face de post, ori se va face în a treia zi de Paști, de frupt.

Cei ce poartă numele de Gheorghe, George, Georgeta, Georgiana, Geta, Gina, Gelu, Geo, Gică, Gherghina, Ioiga, Iordache sau alte derivate alte acestora își sărbătoresc onomastica. Dacă ai și tu în familie sărbătoriți, nu uita să le faci urări în această zi specială. Noi am ales câteva mesaje care să te inspire și pe care să le trimiți tuturor celor dragi.

Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Gheorghe

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Gheorghe!”

.......................

Citește mai multe mesaje și urări de Sfântul Gheorghe 

×