x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cele mai puternice cinci zodii

Cele mai puternice cinci zodii

23 Aug 2017   •   17:37
  Cele mai puternice cinci zodii

Dintre cele 12 semne astrale, se spune că doar 5 zodii sunt foarte puternice. Dacă și tu te afli în acest top, atunci trebuie să știi că ești o persoană extrem de norocoasă. Iată care sunt, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec
Nativii Berbec sunt persoane destul de îndrăznețe, care pot ajunge pe culmile succesului. Ei au un nivel foarte mare de energie și fac tot ce își propun. Un dezavantaj al acestui semn zodiacal este încăpățânarea de care dau dovadă, tocmai pentru că ei nu renunță niciodată.

Rac
O altă zodie puternică este Racul. Nativii care aparțin acestui semn sunt foarte iubitori și grijulii față de ceilalți. Pe ei lipsurile nu îi doboară, deoarece sunt persoane hotărâte și fac tot posibilul să rezolve problemele lor și a celor din familie. În plus, ei sunt conștienți de lucrurile pe care le pot face. 

Leu
Această zodie este foarte dominantă. Se spune că Leii sunt lideri înnăscuți și că au o personalitate puternică. Nativii Leu sunt motivați și își fac treaba de fiecare dată. Datorită abilității de convingere, sunt capabili să schimbe punctul de vedere al oricui. Singurul dezavantaj al lor este aroganța.
 

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop zodii norocoase