x close

Cele mai toxice cupluri din zodiac

0
25 Sep 2017 - 11:41
Cele mai toxice cupluri din zodiac

Compatibilitatea dintre zodii este extrem de importantă, dacă vrei să ai o relaţie bună cu partenerul şi să nu riscaţi să vă despărţiţi la doar câteva zile după ce v-aţi cunoscut. Află care sunt cele mai toxice cupluri zodiacale, care nu au nicio şansă de a fi împreună, scrie clickpentrufemei.ro.

Rac şi Leu

Cu personalităţi diferite, aceşti nativi nu vor reuşi să ajungă la un consens vreodată. Asta pentru că nativii Leu sunt persoane încăpăţânate, expansive, dornice de a conduce şi de a fi în centrul atenţiei, în timp ce nativii Rac sunt mult prea sensibili şi emotivi. O relaţie de lungă durată s-ar putea să îşi pună amprenta în mod negativ asupra lor, iar neînţelegerile să îi marcheze definitiv.

Capricorn şi Vărsător

Ambele zodii sunt cunoscute pentru determinarea lor şi capacitatea de a evolua. Totuşi, un nativ Capricorn, raţional şi cu picioarele pe pământ, nu va fi niciodată de acord cu flexibilitatea Vărsătorului şi cu dorinţa lui de libertate supremă. În timp ce unul este prea statornic, cu principia de viaţă bine înfipte, celălalt este cu capul în nori, dornic să experimenteze noutăţile şi să îşi schimbe gusturile. De aceea, o relaţie dintre cei doi ar aduce numai dezamăgiri.

Citeşte mai multe despre:   zodiac,   zodii,   cupluri,   relaţii
Serviciul de email marketing furnizat de