x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum înșeli în funcție de zodie

Cum înșeli în funcție de zodie

20 Sep 2017   •   09:29
Cum înșeli în funcție de zodie

Nu toți partenerii sunt fideli, așa că înainte să intri într-o relație, e bine să cunoști persoana de lângă tine. Iată câteva aspecte legate de înșelatul în cuplu, care diferă de la o zodie la alta, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Ești o aventurieră din fire, așa că nu te poți abține să înșeli, dacă ai ocazia. Poate că nu îți place să cazi în capcană, însă trebuie să recunoști că ai o slăbiciune pentru persoanele care apar deodată în viața ta și care afișează un aer misterios. Când ești prinsă în fapt sau bănuită, ai tendința să dai vina pe aparențe.


Taur

De obicei, ești o persoană loială, care rar și-ar trăda partenerul. Dacă, totuși, s-a întâmplat acest lucru, înseamnă că te-ai îndrăgostit iremediabil și că un anumit lucru din relația anterioară te-a impulsionat. Uneori, se poate să regreți alegerile făcute, asta din cauza faptului că te arunci mereu cu capul înainte.


Gemeni

Oricine știe că nativii Gemeni sunt persoane cu două sau mai multe fețe, prefăcute cu alte cuvinte, mai ales când vine vorba de înșelat. Unii dintre ei au tendința să își trădeze persoana iubită cu un apropiat al familiei sau cu cel mai bun prieten. Ce e și mai îngrijorător este faptul că aceștia nu conștientizează că greșesc, ci li se pare o situație cât se poate de firească.

×
Subiecte în articol: cupluri relaţii inselat amanta amant