x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Cum îți rănești partenerul în funcție de zodie

Cum îți rănești partenerul în funcție de zodie

29 Iun 2017   •   17:30
 Cum îți rănești partenerul în funcție de zodie

Dragostea nu este numai despre fericire și cele mai frumoase lucruri, ci poate aduce cu sine și dezamăgiri, eșecuri sau sentimente neîmpărtășite. În timp ce unii nativi iubesc și rănesc în același timp, alții se lasă conduși de trăirile de moment, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Ești fascinată de tot ceea ce e nou și asta s-ar putea să îți dea multe bătăi de cap într-o relație. Din cauză că alții îți sar ușor în ochi, comentariile sau gesturile tale îi pot frânge inima partenerului tău. Amintește-ți că cel care stă lângă tine nu este un obiect pentru care ți-ai pierdut interesul, ci un om care îți oferă sentimente.

Taur

Adori să fii înconjurată de cât mai multe persoane și asta te poate face să fii uneori foarte posesivă în relația de cuplu. De aceea, partenerul tău ar putea să se simtă mai mult ca un obiect, pe care vrei să îl colecționezi și să îl manevrezi după bunul plac.

Gemeni

Te pui mai tot timpul pe primul loc și ai tendința să uiți că mai există și ceilalți în jurul tău. Renunță la acest comportament de față cu persoana iubită, mai ales dacă sunteți la început de relație căci asta o poate speria. De asemenea, e bine să înveți să îți asculți partenerul de viață altfel va avea impresia că ai alte obiective ascunse.

×
Subiecte în articol: zodiac zodii horoscop relaţii cupluri