x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ghid de bune maniere. Sfaturi pentru bărbatul rămas singur acasă, dimineața

Ghid de bune maniere. Sfaturi pentru bărbatul rămas singur acasă, dimineața

31 Ian 2018   •   01:17
Ghid de bune maniere. Sfaturi pentru bărbatul rămas singur acasă, dimineața

Ghid de bune maniere pentru oameni bine crescuți și cu alese însușiri. Mă adresez azi ție, bărbatul casei, să nu-ți rămân cumva datoare cu un sfat... Și-o să rămânem pentru încă o zi în spațiul propriei tale locuințe, unde se cuvine să te porți civilizat, respectându-te înainte de toate pe tine și-apoi pe aceia alături de care conviețuiești.

Chiar dacă nu ai nici un motiv azi să-ți părăsești apartamentul, e bine să nu te abați de la regulile de igienă. Un chip hirsut, neîngrijit, nu place nimănui. Și, spune drept, nu te simți mai în formă, comod și mulțumit atunci când tocmai ai ieșit de sub duș? Apelează la mașina de bărbierit sau la aparatul de ras – după caz – chiar dacă ești genul care poartă ceea se cheamă „barba de două zile”.

Pe aceeasi temă:

Părintele marijuanei medicinale a murit de cancer pulmonar

Tratează ulcerul cu această banală plantă. Proprietăți miraculoase!

De fapt, știi la fel de bine ca mine că aspectul acesta aparent nebărbierit necesită și el minuțioase îngrijiri! Nu neglija niciunul dintre gesturile firești de îngrijire și igienă personală, fie că pleci la serviciu, la o întâlnire importantă, fie că rămâi în casă alături de soție sau... ești singur.

Indiferent de motivul pentru care ai ales să nu ieși din locuință, nu ai niciun motiv să...............

Citește mai departe aici

×