x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie 2017

Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie 2017

15 Sep 2017   •   11:42
Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Există în viaţa lor o persoană specială care le face să se comporte ca nişte adolescente. Se vor simţi din ce în ce mai obosite, însă le sfătuiesc să nu se lase doborâte, ci să se odihnească, să nu ţină cont de ce spune unul sau altul. Devin mai irascibilie, dar sunt creative şi este un lucru bun, deoarece le ţine în priză. În tot ceea ce fac au girul familiei, colegilor și prietenilor.

Taur

Dacă au ceva pe suflet, să spună ce le deranjează. Să fie însă pregătite, deoarece lucrurile se pot complica din cauza modului în care comunică. Merită să lupte pentru ideile la care ţin, iar roadele vor apărea rapid. Să folosească această perioadă pentru a crea, pentru a da minţii lor un răgaz să analizeze ce este de făcut. Să nu-și facă griji, pentru că majoritatea ideilor pe care le au sunt bune.

Gemeni

Cineva la care ţin are nevoie de puţin ajutor în organizarea unui eveniment. În a doua parte a săptămânii, trăiesc un sentiment de abandon şi de dor de ducă astfel că s-ar putea să decidă să plece undeva câteva zile. Dacă nu-și permit o asemenea escapadă, pot profita de o scurtă plimbare. Dacă tot nu se liniştesc, atunci n-ar fi rău să-și ia câteva zile libere.
 
Rac

Cele care sunt singure pot folosi acest tranzit al Soarelui pentru a începe relaţii noi. Pe de altă parte, dacă sunt persoane pe care nu le vor în jur, vor scăpa uşor de ele, dar îndepărtarea brutală nu este cel mai bun mod de a face lucrurile. Ar fi mai bine să se retragă, ca de obicei, şi să evalueze situația.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscopul saptamanii zodiac