x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Horoscopul săptămânii 27 octombrie - 2 noiembrie. Vești bune pentru Berbeci

Horoscopul săptămânii 27 octombrie - 2 noiembrie. Vești bune pentru Berbeci

27 Oct 2017   •   16:52
 Horoscopul săptămânii 27 octombrie - 2 noiembrie. Vești bune pentru Berbeci

În perioada următoare, zodiile se confruntă cu perioade dificile, din care vor ieși cu perspective diferite asupra vieții. Anumiți nativi sunt sfătuiți să-și amâne planurile pentru scurt timp, iar alții, cei mai norocoși, vor avea parte de foarte multe oportunități, atât pe plan amoros, cât și financiar. Descoperă ce-ți prezic astrele în următoarele zile, scrie clickpentrufemei.ro.

Berbec

Au un farmec aparte, cu impact puternic asupra sexului opus. N-ar trebui luată nicio decizie privind căsătoria, divorțul sau sarcina în această săptămână. Viața de cuplu și sexualitatea vor fi excelente. Acum se pot răsfăţa, satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Trebuie să acorde prioritate rațiunii și nu dictatelor inimii. Pentru multe, aceasta va fi o provocare.

Taur

Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare. Singura problemă va fi să găsească ceea ce îşi doresc. Va fi nevoie să depună eforturi mai mari. Cu cât drumul este mai dificil, cu atât le va ambiţiona să-şi dorească mai mult acel altceva. Adaptabilitatea și capacitatea de a ieși chiar și din cele mai dificile situații le-ar putea duce direct la partenerul dorit.

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop zodii