x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Mic ghid pentru flirturile online

Mic ghid pentru flirturile online

22 Noi 2017   •   18:41
 Mic ghid pentru flirturile online

Îți place sau nu, întâlnirile online sunt o chestie practicată și-ncă la greu. Multe relații s-au făcut și s-au desfăcut pe internet și-ncă și mai multe urmează același traseu. Au apărut joburi noi, cum sunt consultanți în online-dating, care știu foarte bine cum lucrează site-urile de întâlniri, ce ar trebui să faci și ce n-ar trebui să faci atunci când faci online dating, scrie clickpentrufemei.ro.

Chestii de făcut atunci când flirtezi online

Fii foarte atentă atunci când te vezi cu cineva pentru prima dată. Să nu te duci niciodată la el acasă sau să nu-l chemi la tine! Întotdeauna, prima întâlnire trebuie să aibă loc într-un loc public (restaurant, cinema, teatru…).

Folosește poze reale cu tine

Un mare neajuns al întâlnirilor online este faptul că fiecare își poate crea o imagine care nu-l caracterizează, doar din dorința de a fi plăcut. Fii realist! Nu-ți trimite poze cu tine de acum 10 ani și gândește-te că omul tot te va vedea odată și-odată! Și tu la fel pe el, deci asigură-te că cel cu care te vezi e chiar cel cu care te vezi. Din păcate, imaginea contează mai mult decât ar trebui. În același timp, alege-ți pozele cu atenție. Ele trebuie să te reflecte pe tine, adevărata ta personalitate, nu poza din buletin.

Stai cu capul limpede!

E foarte ușor să te pierzi într-un șuvoi de întrebări, referitoare la ce-I place celuilalt, cum să fii, cum să nu fii, astfel încât să fii plăcută. Mai important decât atât este să fii conștientă de ceea ce-ți dorești, să judeci mereu cu mintea limpede, să fii atentă la tine în permanență – să fii emoțional pregătită pentru o relație, să fii un bun comunicator și să analizezi foarte bine dacă chiar vrei să te implicit pe termen lung.

×
Subiecte în articol: flirt relaţii cupluri online