x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Patru tipuri de femei care fură bărbați

Patru tipuri de femei care fură bărbați

10 Iul 2017   •   13:42
 Patru tipuri de femei care fură bărbați

Atunci când vine vorba despre dragoste, majoritatea oamenilor își pierd rațiunea pentru a fi cu persoana pe care o plac. Deși acest lucru nu este o greșeală, „furtul” unui bărbat de lângă familie sau iubită este. Devine din ce în ce mai greu să îți dai seama ce intenții are o persoană atunci când se apropie de tine, mai ales în ziua de azi, când valorile morale sunt complet transformate și schimbate, scrie divahair.ro.

Deși poate fi greu inițial să îți dai seama dacă prietena ta îți pune întrebări despre stadiul relației tale din politețe sau din interes, lucrurile se simplifică după ce te familiarizezi cu astfel de comportamente care o dau de gol. Se pare că există anumite tipare ale femeilor care fură bărbați, ce pot fi depistate foarte ușor. În funcție de cum sunt aceste femei, poți stabili care le sunt interesele în privința ta sau a persoanei dragi. Astfel, te poți feri mult mai ușor de ele și poți evita să îți fure iubitul.


Iată care sunt tipurile de femei care fură bărbați!

Femeia sexy

Acest tip de femeie este mereu interesată de aspectul său fizic și de impactul pe care îl are asupra bărbaților. Își petrece multe ore la cumpărături și la saloanele de frumusețe doar pentru a primi zilnic complimente. Atunci când își dorește un bărbat, face orice pentru a-l cuceri. Pentru o astfel de femeie nu contează statutul bărbatului pe care îl vrea, deoarece ea va ști cum să îl cucerească, indiferent dacă are o iubită, o soție sau o familie.

×
Subiecte în articol: relaţii cupluri femei