x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Șapte perechi de zodii care nu au nicio șansă împreună

Șapte perechi de zodii care nu au nicio șansă împreună

26 Iul 2017   •   11:32
 Șapte perechi de zodii care nu au nicio șansă împreună

Nu toate poveștile de dragoste au un final fericit! În ciuda sentimentelor puternice, uneori, universul are alte planuri pentru tine, așa că dacă cineva nu îți este sortit, nu te grăbi să te împotrivești. Află care sunt perechile de zodii care nu se potrivesc oricât de mult s-ar iubi, scrie clicksanatate.ro.

Scorpion și Berbec

Deși există o pasiune imensă între ei, niciunul nu se simte fericit în relație. Există prea multe diferențe care îi separă, motiv pentru care cuplul este sortit eșecului. Nativul Berbec este impulsiv și aventuros, în timp ce nativul Scorpion tinde să fie mai rezervat. Nici măcar ca prieteni nu s-ar înțelege de minune.
Capricorn și Leu

Atunci când vine vorba de a deține controlul și de a avea puterea, nativii Capricorn și Leu se înțeleg de minune. De fapt, acesta este lucru care îi aduce împreună. Totuși, între ei există și diferențe care le pot afecta relația. În timp ce nativul Leu este o persoană pasională, născută să domine, nativul Capricorn este mai rațional iar logica lui va câștiga întotdeauna în fața iubirii.
Gemeni și Rac

Nativul Rac își poate schimba stările cu viteza luminii, lucru pe care nativul Gemeni nu îl va tolera cu ușurință. O persoană născută în semnul Gemenilor nu este deloc răbdătoare și nu știe să își asculte partenerul, drept pentru care nu va putea să empatizeze suficient cu stările unui nativ Rac. Între cei doi există mari diferențe de personalitate, așa că își pot lua gândul de la o relație de viitor.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop 1 iulie 2015