x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Şase semne ale prezenţei chimiei sexuale

Şase semne ale prezenţei chimiei sexuale

15 Mai 2018   •   16:17
Şase semne ale prezenţei chimiei sexuale

În momentul în care te simţi atras de cineva te gândeşti dacă lucrurile ar putea să meargă vreodată între voi, atât la nivel romantic, cât şi la nivel sexual. Cheia pentru a afla dacă există conexiune? Elite Daily susţine că totul constă în observarea primelor semne referitoare la chimia din punct de vedere sexual.

Chima sexuală este şi principalul motiv pentru care te simţi atras de cineva, însă este importantă şi după interacţiunea iniţială cu acea persoană. Este un ingredient care trebuie menţinut într-o relaţie.

Limbajul corpului are o mulţimea de-a face cu asta, căci îţi poţi da seama dacă acea chimie sexuală există prin modul în care interacţionaţi. Iată ce trebuie să ştii, potrivit Elite Daily:

1. Nu eşti conştient de fiecare lucru

Un semn că nu există chimie din punct de vedere sexual este faptul că te simţi obligat să fii conştient de fiecare lucru care se întâmplă cu persoana respectivă.

2. Se apleacă spre tine

Limajul nonverbal este cheia, astfel că modul în care persoana de care te simţi atras stă în preajma ta poate indica dacă există o astfel de chimie între voi. “Dacă te privesc direct şi nu tind să-şi îndepărteze corpul de tine, este un semn bun”, spune editorul Psych N Sex, Britanny Burr. “Dacă cineva stă tot timpul lângă tine, în loc să stea în faţa ta ... nu se uită la tine, nu face contact direct şi nu îşi îndreaptă faţa şi corpul către tine – este un semn rău”. 

3. Privitul în ochi nu este ciudat

Limbajul nonverbal şi privitul în ochi merg mână-n mână, aşa că modul în care vă uitaţi unul la altul poate fi un semn important de chimie sexuală.

4. Mişcările voastre sunt fluide împreună

Cea mai bună dovadă pentru existenţa sau lipsa chimiei sexuale este modul în care interacţionaţi – modul în care vă mişcaţi împreună, cât şi modul în care vă atingeţi spun o poveste.

5. Conversaţiile decurg frumos

Dacă modul în care comunicaţi nu este mulţumitor, chimia sexuală, chiar dacă a fost prezentă la prima vedere, va dispărea la fel de repede.

6.  Îţi urmezi instinctele şi funcţionează

Un mod bun prin care poţi testa prezenţa chimiei este să îţi asculţi instinctele, iar rezultatele să fie mulţumitoare, căci reacţiile persoanei de care te simţi atras să fie în acord cu dorinţele tale.

 

 

×
Subiecte în articol: chimie sexuala relaţii