x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Relatii Zodiile care te scot din minți. Cum trebuie să te porți cu ele

Zodiile care te scot din minți. Cum trebuie să te porți cu ele

13 Iun 2017   •   14:55
Zodiile care te scot din minți. Cum trebuie să te porți cu ele

Viața fără prieteni ar fi extrem de plictisitoare. Omul este o ființă socială ce se simte în largul său doar în cadrul unui colectiv. Totuși prietenia nu aduce doar fericire individului, ci și tristețe sau dezamăgire, scrie ziarulring.

Cu toții avem prieteni care uneori pur și simplu ne scot din sărite. Oricât i-am iubi și respecta, nu putem să nu ne enervăm atunci când fac glume în cele mai nepotrivite momente sau când nu ne ascultă dacă vrem să le împărtășim gândurile noastre. Episoadele vesele și simțul umorului sunt importante în orice tip de relație, însă sunt anumite situații când este bine să adoptăm o atitudine corectă și serioasă.

În zodiac, există mai multe semne care, de cele mai multe ori, pur și simplu te aduc pe culmile disperării. Sunt neserioase, nu se țin de cuvânt și te fac să te îți pierzi cumpătul, creând cele mai neobișnuite situații. Ai crede că sunt prieteni de nădejde, în care poți avea încredere, însă ai neplăcuta surpriză de a constata că nu te mai poți baza pe ei. Sunt firi posesive, care fac orice pentru a-și atinge scopul.

×
Subiecte în articol: zodii zodiac horoscop