x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Agenda Culturală 16-17 mai. NOAPTEA MUZEELOR, în prim-plan

Agenda Culturală 16-17 mai. NOAPTEA MUZEELOR, în prim-plan

16 Mai 2015   •   08:14
Agenda Culturală 16-17 mai. NOAPTEA MUZEELOR, în prim-plan
- Noaptea Muzeelor 2015, sâmbătă, 16 mai - Evenimentul are loc în mai multe oraşe din ţară. În Capitală, dar și la Iași sau în Galați vor fi deschise câteva zeci de muzee. Pentru prima dată, participă şi Muzeul Băncii Naţionale a României.

Noaptea Muzeelor 2015 vine cu surprize majore. Artiştii teatrului Ion Dacian vor concerta în cimitirul-muzeu Bellu Noaptea Muzeelor 2015 vine cu surprize majore. Artiştii teatrului Ion Dacian vor concerta în cimitirul-muzeu Bellu, de la ora 21.00!

Astfel, Fantoma de la Operă se mută la... cimitir. Pentru o seară, operetă şi musicalul vă răsuna printre mormintele din Bellu. De noaptea muzeelor, artiştii teatrului Ion Dacian vor concerta în cimitirul-muzeu Bellu o oră şi jumătate.

Pe scena montată în faţa capelei, artiştii Teatrului de Operetă şi Musical Ion Dacian vor aduce în avanpremieră spectacolul "Dolce Vita", cu părţi din Mizerabilii sau Fantoma de la Operă.

- Festivalul Luminii, în Parcul Carol, sâmbătă seara, începând cu ora 19.00. E un eveniment organizat de Cercetaşii României. Un alt fel de festival, care va dura aproximativ două ore. Evenimentul este organizat în mai multe oraşe din ţară.

- Duminică, 17 mai, ora 19.00, Teatrul Notarra - Premiera spectacolului „Fazanul”, o comedie spumoasă ce abordează tema atât de cunoscută a păcălitorului păcălit, într-o montare plină de vitali¬tate, în care umorul ingenios este protagonist, iar moravurile sunt tratate cu subtilitate cinică. Încurcă¬turi de tot felul, replici alerte, personaje surprinzătoare, evenimente neaşteptate şi o viziune critică, dar plină de haz, asupra relaţiilor umane din toate timpurile, sunt principalele ingrediente din reţeta de succes a acestei comedii bulevardiere.



×