x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 13 - 15 mai

Destinatia de Weekend 13 - 15 mai

13 Mai 2016   •   12:05
Destinatia de Weekend 13 - 15 mai

EUROPAfest 2016

Festival de jazz, blues, pop și clasic, EUROPAfest prezintă anual peste 40 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În aceste zile, peste 300 muzicieni din 45-50 de țări vor evolua pe cele mai importante scene din București și Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Găsiți detalii despre concerte pe www.jmevents.ro

Miting Aviatic

În acest weekend sunteți așteptați la Aerodromul Strejnic din Prahova la mitingul aviatorilor. Iubitorii de avioane se vor aduna timp de două zile pentru a-și etala măiestria și pentru a-și hrăni pasiunea în materie de zbor.

BurgerFest 2016

În acest weekend, în Zone Arena din București are loc a doua ediție a BurgerFest. Cei mai buni burgeri se strâng într-un singur loc, iar un juriu format din bucătari renumiți va desemna un câștigător. Anul acesta, atât burgerii cât și prețurile vor fi mai mici. De la BurgerFest nu vor lipsi nici concertele.

×