x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 17 - 19 iunie

Destinatia de Weekend 17 - 19 iunie

17 Iun 2016   •   11:50
Destinatia de Weekend 17 - 19 iunie

Festivalul Internațional de Statui Vivante

Teatrul Masca vă invită în perioada 16-20 iunie la cea de-a VI-a ediţie a „Festivalului Internaţional de Statui Vivante", eveniment ce se va desfăşura anul acesta în trei spaţii diferite din Capitală. „Statuile" vor fi „expuse" în Grădina Casei Filipescu - Cesianu (Calea Victoriei), în Parcul Crângaşi şi în Parcul Alexandru Ioan Cuza. Intrarea publicului este liberă.

 

Festivalul Rock la Dunăre

A treia ediţie a Festivalului Rock la Dunăre se va desfăşura în perioada 17-19 iunie, la Stadionul Dunărea din Galaţi. Concertele vor începe în fiecare seară la ora 18:00, iar biletele se pot procura de la casa Teatrului Muzical. Biletele costă 32,4 lei, iar elevii şi studenţii plătesc doar 21,6 lei. Pe scena festivalului vor urca trupe precum Luna Amară, Pasărea Rock, Alternosfera sau Zdob şi Zdub. 

 

Cluj Never Sleeps

În noaptea dintre 18 şi 19 iunie nimeni nu doarme în Cluj-Napoca pentru că are loc noaptea albă a culturii. Clujenii şi turiştii sunt invitaţi să ia oraşul la pas şi să se bucure de activităţile culturale din spaţiile publice, dar şi în locurile neconvenţionale. În noaptea albă vor avea loc spectacole în stradă, spectacole tematice surpriză, scene dedicate tinerilor artişti, concerte şi multe altele. 

 

Blaj aLive Festival 2016

În perioada 18-19 iunie, la Blaj are loc un nou festival cu muzică bună. Pe scenă vor urca Kadebostany, Dub Inc., Kiril Dzajkovski, BUG Mafia, Grasu XXL, Carla's Dreams şi mulţi alţii. Abonamentul pentru întreg festivalul costă 80 de lei, iar un bilet va fi de 50 de lei. 

 

East Romanian Bike Week 2016

Cel mai important eveniment dedicat motocicliştilor are loc în perioada 17-19 iunie la Iaşi, la Hamak. East Romanian Bike Week este un eveniment nelipsit din călătoriile celor pe două roţi, promovând motociclismul ca mod de viaţă şi agrement. Organizatorii au pus la dispoziţia vizitatorilor locuri de cazare, corturi, puncte de vânzare de mâncare şi băutură. 

×