x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinatia de Weekend 27 - 29 mai

Destinatia de Weekend 27 - 29 mai

26 Mai 2016   •   23:00
Destinatia de Weekend 27 - 29 mai
Sursa foto: tiff.ro

East European Comic Con

East European Comic Con are loc în perioada 27-29 mai, la Romexpo, în București. Este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video și nu numai. Pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiție regională de gaming și o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariții. Vor avea loc și concursuri de cosplay. Abonamente: 59 de lei.

 

TIFF 2016 la Cluj-Napoca

Festivalul de film TIFF 2016 va avea loc în perioada 27 mai – 5 iunie în Cluj-Napoca. TIFF a devenit un brand recunoscut în România pentru calitatea programelor prezentate și pentru multitudinea de evenimente. Întregul program și prețul biletelor le găsiți pe www.tiff.ro

 

Transilvania BIKEFEST

În acest weekend, iubitorii de motoare sunt așteptați la întâlnirea moto de la Cluj, care a ajuns la a 19-a ediție. Evenimentul este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO GILĂU, jud Cluj. Sâmbătă va avea loc și o paradă moto prin Cluj, iar în camping vor avea loc mai multe concerte, în fiecare seară.

×