x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Destinația de weekend 8 -10 ianuarie 2016

Destinația de weekend 8 -10 ianuarie 2016

08 Ian 2016   •   09:24
Destinația de weekend 8 -10 ianuarie 2016

Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers
Ioan Gyuri Pascu, Teo Boar și Vlady Cnejevici vă invită sâmbătă, 9 ianuarie, începând cu ora 22.00, în Studio Club din București, la concertul de promovare a albumului „Casa inimii”. Biletele costă 25 de lei și pot fi achiziționate de pe eventbook.ro. În toamna anului trecut, Ioan Gyuri Pascu a lansat și videoclipul melodiei „În orice cafenea”, care promovează noul album.

FIND-US - expoziție in memoriam fotografilor din Clubul Colectiv
În tragedia din Clubul Colectiv, de acum două luni, și-au pierdut viața mulți fotografi pe care deseori îi întâlneam în fața scenelor la concerte sau la evenimente impor¬tante. Printre cei care au murit se află și fotografi care au imortalizat concerte precum cel al lui Robbie Williams, Andre Rieu, Bon Jovi sau Roger Moore. Expoziția #FIND-US de la Hanul Gabroveni îi omagiază pe fotograf ii care au murit în Colectiv. În cadrul expoziției sunt prezentate peste 200 de fotografii, iar intrarea este liberă. Publicul poate face donații, iar în cadrul expoziției se va organiza o licitație, toate lucrările expuse urmând a fi vândute, iar banii vor ajunge tot la fotografii afectați de incendiu.
Programul de vizitare a expoziției la ARCUB GABROVENI este următorul:
luni - joi, orele 14:00 – 22:00
vineri - duminică, orele 12:00 – 22:00

Winter Extravaganza Cluj-Napoca
Valsul vienez se mută la Cluj-Napoca în acest weekend. Pe 10 ianuarie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 19.00, se lansează conceptul Winter Extravaganza, eveniment care se dorește să devină anual. Sala Polivalentă va fi sală de dans, iar de la eveniment nu lipsesc artiștii de renume. În prima parte, invitații se vor bucura de un spec¬tacol de tip variete susținut de Monica Anghel și Ansamblul de Balet Filarmonia Napocensis și de orchestra simfonică cu același nume. Punctul culminant al serii va fi „valsul de debut”. Accesul în zona de dans se face pe baza unei invitații din partea organizatorilor și presupune o taxă de 450 de lei/ persoană. Biletele la Winter Extravaganza pornesc de la 30 de lei pentru categoria a IV-a și ajung la 200 de lei pentru biletele VIP.
 

×