x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Dinozaurii de la Râşnov primesc azi primii oameni

Dinozaurii de la Râşnov primesc azi primii oameni

de Oana Portase    |    12 Iun 2015   •   13:00
Dinozaurii de la Râşnov primesc azi primii oameni

Dino Parc din Râșnov vă oferă ocazia să vă întoarceți în timp și să vedeți dinozauri în mărime naturală. Ne-au fascinat dinozaurii lui Steven Spielberg din filmele Jurassic Park; acum putem să ne întâlnim față în față cu un T-Rex ceva mai prietenos decât strămoșii lui.

Dino Parc din Râșnov se întinde pe 1,4 hectare de pădure, unde vor fi expuși 45 de dinozauri certificați științific. Mărimile dinozaurilor sunt impresionante, aceștia ajungând și la 30 de metri lungime.

Ce mai găsim în Dino Parc
„În afară de cele 45 de expo¬nate în mărime naturală, parcul nostru oferă și alte activități și lucruri intere¬sante cum ar fi: sală de cinema, unde vor rula filme despre viața dinozaurilor, locuri de joacă outdoor și indoor, laser shooting, unde copiii și tinerii vor putea vâna dinozauri într-un mediu virtual care va imita perfect fauna și condițiile climatice din acele vremuri, magazin cu suveniruri. Iar în căsuțele din copac, cum le spunem noi, se vor desfășura atât activități de studiu, cât și artistice, le vom pune la dispoziție vizitatorilor noștri materiale educative, hărți, reviste, cărți despre viața și evoluția dinozaurilor și blocuri de desen, dinozauri făcuți din ghips care se pot picta”, a declarat pentru Jurnalul Național Gabriel Bucșa, reprezentant Dino Parc. Pentru că parcul dispune de un cinematograf, administratorii își propun să ruleze premiera filmului „Jurassic World”, în România. Noul film marca Steven Spielberg va fi lansat astăzi în cinematografele din întreaga lume și continuă povestea începută în urmă cu 22 de ani, în Jurassic Park.

Planuri de viitor
„Pe viitor ne dorim să organizăm și tabere științifice în care se va sta și peste noapte în căsuțele amenajate la nivelul arborilor. Vrem să organizăm chiar și team-building-uri care vor cuprinde activități și jocuri specifice paleontologiei. În parcul nostru, copiii și tinerii își pot serba ziua de naștere într-un cadru natural și… plin cu dinozauri”, a mai declarat reprezentantul Dino Parc. Proiectul a fost realizat cu fonduri europene și cofinanțare proprie, iar costurile se ridică la 4 milioane de euro. Parcuri asemănătoare se mai găsesc în Germania sau Austria.

CÂT COSTĂ VIZITA: Adulți - 28 de lei, copii 3-14 ani - 22 de lei, copii sub 3 ani - gratuit. La un grup de 10 copii, un bilet de adult va fi gratuit
 

×