x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Pink Martini, în concert la Bucureşti şi Cluj, pe 4 şi 5 octombrie

Pink Martini, în concert la Bucureşti şi Cluj, pe 4 şi 5 octombrie

de Diana Scarlat    |    16 Iul 2015   •   09:41
Pink Martini, în concert la Bucureşti şi Cluj, pe 4 şi 5 octombrie

Îndrăgita formaţie Pink Martini revine la București împreună cu solista China Forbes, pe 4 octombrie, la Sala Palatului pentru o nouă aventură muzicală. A doua zi, pe 5 octombrie, Pink Martini va susţine un regal muzical şi la Cluj Napoca, în aceeaşi formulă, la Sala Polivalentă. Evenimentele sunt organizaate de Events, la Bucureşti, respectiv Phoenix Entertainment la Cluj.

Acordurile jazz, pop, muzică clasică și latino vor răsuna la Bucureşti şi Cluj. Sala Palatului din Bucureşti şi Sala Polivalentă din Cluj vor răsuna pe melodii deja consacrate, dar și pe piesele celui mai recent album "Dream a little dream". Albumul de studio cu numărul opt apărut în 2014 este prima lansare internațională a Sofiei, Melaniei, Armandei și August von Trapp, realii strănepoți ai lui Captain și ai Mariei von Trapp, din celebrul musical "The Sound of Music" din 1965. De doi ani, atrași de Thomas Lauderdale în Oregon, cei patru frați au fost invitații speciali ai trupei Pink Martini, iar colaborarea a creat unele dintre cele mai frumoase armonii dintre ei și aranjamentele fantastice ale pianistului Thomas Lauderdale.

“Până când nu te iubeam”, melodie românească original cântată de Maria Tănase, face acum parte din lista melodiilor reintrepretate de Pink Martini în stilul caracteristic trupei. Piesa a fost lansată în 2013 în limba română, pentru a omagia centenarul nașterii Mariei Tănase, iar versurile au fost cântate de Storm Large, solista ce îi acompania pe Pink Martini în acel moment. În loc de un simplu salut de revedere, cuvintele rostite pe scenă au fost: “Sper că vom reveni în București și că, atunci când o vom face, Roșia Montană să fie la fel de frumoasă și verde!”

Biletele pentru concertul de la Bucureşti costă între 120 şi 250 de lei, iar copiii între 0 și 3 ani au acces gratuit. Pentru cconcertul de la Cluj-Napoca, biletele au costuri între 95 şi 250 de lei.
 

×