x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Reguli de acces la concertul Enrique Iglesias de joi, 12 mai, de la Romexpo

Reguli de acces la concertul Enrique Iglesias de joi, 12 mai, de la Romexpo

11 Mai 2016   •   20:51
Reguli de acces la concertul Enrique Iglesias de joi, 12 mai, de la Romexpo

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias va concerta joi în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, "vizită" care face parte din turneul său internaţional "Sex and Love".

Accesul publicului se va putea face începând cu ora 18,00, pe la intrarea centrală. Tot prin acelaşi spaţiu va fi organizat şi accesul special pentru persoanele care folosesc scaune cu rotile.

Potrivit organizatorilor, din motive de securitate, participanţii la eveniment vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.

Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, căşti sau alte mijloace de protecţie auditivă, camere foto compacte, lanţuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 grame, accesorii vestimentare specifice, telefoane mobile, pancarte din hârtie sau panouri dedicate conceptului de evenimente şi fără beţe.

Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detaşabile, trepiede, bliţuri, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, materiale inflamabile, cărucioare pentru copii, umbrele, scaune, animale de companie, lanţuri, substanţe interzise prin lege, medicamente neînsoţite de reţetele oficiale.

Organizatorii precizează că, deoarece fumatul este interzis în interiorul pavilionului, fumătorii vor avea un spaţiu special pentru fumat în dreptul fiecărei porţi de acces în zona de concert. În timpul derulării evenimentului, publicul are acces în afara pavilionului doar în zona special amenajată pentru fumători şi în cea a toaletelor suplimentare.

Enrique Iglesias le-a promis fanilor din România, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, un show "extraordinar".

"Bună România, sunt Enrique Iglesias. Ne vom vedea pe 12 mai în Bucureşti, la Romexpo. Vă promit un show extraordinar. Ne vedem acolo!", spunea artistul în mesajul său.

Alături de band-ul său, starul latino-pop a pregătit cele mai cunoscute melodii din repertoriu, dintre care nu vor lipsi "Bailando", "Ring my bells", "Hero", "Bailamos", "Noche Y De Dia", "Turn the night up", "Tonight", "I like it", "Do you know", "Not in love".

Enrique Iglesias a mai cântat în Capitală pe 15 iunie 2002, pe stadionul "Lia Manoliu", şi a participat la petrecerea de Revelion 2009 de la Romexpo.

Enrique Iglesias a debutat în 1995, odată cu apariţia albumului care îi poartă numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias şi al jurnalistei Isabel Preysler, iar până în prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat în filmul "Once Upon a Time in Mexico - Desperado 2" alături de Antonio Banderas şi Johnny Depp şi a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara şi Nicole Scherzinger.

Sursa: AGERPRES

×