x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole The Wall, show-ul fenomen care pune în joc jumătate de milion de euro, este gata să înceapă la Antena 1

The Wall, show-ul fenomen care pune în joc jumătate de milion de euro, este gata să înceapă la Antena 1

28 Aug 2017   •   16:02
The Wall, show-ul fenomen care pune în joc jumătate de milion de euro, este gata să înceapă la Antena 1

Agonie, extaz, tensiune. echipele înscrise în concurs trebuie să treacă prin toate pentru a putea câştiga aceşti bani. Ajunge să ia o decizie, pentru ca viaţa să li se schimbe. Iar norocul şi ghinionul merg mână-n mână. Filmările pentru marele show au început în Polonia, iar primul episod va fi difuzat pe 13 septembrie.

Show-ul fenomen a cucerit Statele Unite, Franţa şi Spania, iar din 13 septembrie va ajunge în România. Concurenţii, soţ şi soţie, fraţi ori doar buni prieteni trebuie să lucreze în echipă. Cu fiecare răspuns corect, o bilă verde va cădea de pe zid într-una dintre căsuţele cu bani.

Răspunsurile greşite aduc o cascadă de bile roşii care pot anula câştigurile. De la pupitrul de ştiri, îl veţi vedea pe Valentin Butnaru într-o altă postură.

VALENTIN BUTNARU, prezentator The Wall:

The Wall, Marele Zid - este un show cu totul şi cu totul palpitant, totul se poate schimba aşa, într-o fracţiune de secundă, e ca un mountaign rousse care te urcă şi te coboară, poţi să-i pierzi pe tot.

Filmările au început deja, iar câştigătorii pot pleca acasă mai bogaţi cu 500.000 de euro sau... cum au venit.

VALENTIN BUTNARU, prezentator The Wall:

Am început să mă prind cum e cu strategia, cum e cu hazardul, cum e cu zidul ăsta care controlează tot şi, într-o fracţiune de secundă, reuşeşte să şteargă o sumă foarte mare de bani sau să-i ajute pe concurenţi să câştige foarte mult.

Creatorul The Wall este unul dintre cei mai mari jucători NBA ai timpului - LeBron James. Baschetbalistul, care a câştigat milioane de euro aruncând mingi la coş, a construit concursul pe acelaşi principiu. Emisiunea-concurs va fi difuzată începând cu 13 septemebrie, de miercuri până vineri, după Observatorul orei 19.Observator.tv

×