x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Vara de rock va continua cu HIM, Black Label Society şi Cannibal Corpse

Vara de rock va continua cu HIM, Black Label Society şi Cannibal Corpse

de Diana Scarlat    |    13 Iul 2015   •   17:25
Vara de rock va continua cu HIM, Black Label Society şi Cannibal Corpse

Fanii death metal sunt aşteptaţi pe 24 iulie la concertul americanilor de la Cannibal Corpse, la Arenele Romane, pentru cel mai aşteptat concert de gen al anului. În deschide vor concerta două formații românești de calibru, care vor antrena headbanging-ul rockerilor și metaliștilor prezenți: Epileptic Outbreak și L.O.S.T.

Cannibal Corpse a marcat metal-ul anilor ’90, continuând să-și păstreze stilul neschimbat și după 25 de ani de activitate. În concertul de la București, de pe 24 iulie, formația americană își va promova și cel mai recent album “A Skeleton Domain”, dar “va rupe” scena și cu piesele devenite deja clasice: “Hammer Smashed Face”, “Kill or Become” sau “Make Them Suffer”.

Momentan, mai sunt disponibile bilete la preţul de 95 de lei, dintr-un prim stoc limitat după epuizarea căruia preţul va creşte la 115 lei, apoi la 125 de lei în ziua evenimentului.

După câteva zile, pe 27 iulie, tot la Arenele Romane fanii heavy metal se vor întâlni cu Black Label Society, care revin la Bucureşti în forţă.

Titanii metalului vor umple moshpiturile atât cu piesele care i-au consacrat, precum Stillborn, Suicide Messiah sau In This River, cât și cu materialul puternic de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”. Albumul surprinde prin îmbinări de blues şi pian, dar păstrează acelaşi ritm alert cu care Black Label Society și-a obişnuit fanii.

Primele 300 de bilete sunt disponibile la preţul de 99 de lei, iar după epuizarea acestora, preţul va fi de 126 de lei, pentru urmatoarele 500 de bilete, 156 de lei pentru următoarele, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.


Pe 31 iulie, fanii rock-ului gotic se vor putea bucura, la Timişoara, de concertul trupei finlandeze HIM, în deschiderea căreia vor cânta trei formații de top: Myrath, Tiarra, și Aeon Blank.

Finlandezii de la HIM se întorc în România după o absență de nouă ani, iar acordurile unor piese ca “Join Me in Death”, “Funeral of Hearts” sau “Bury Me Deep Inside Your Heart” vor răsuna în “Mica Vienă”.

“Primele 1.000 de bilete au fost deja epuizate, anunțându-se deja un sold out bine meritat de HIM, una dintre cele mai de succes formații de rock și metal din Finlanda, prima, de altfel, care a obținut discul de aur în Statele Unite ale Americii. Atmosfera pentru HIM va fi setată de trei formații care se remarcă printr-un stil original, un mix între furie și melancolie, ce augmentează intensitatea trăirilor”, anunţă organizatorii de la Phoenix Entertainment.

×