x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber (P) Tot ce trebuie să știi despre CBD

(P) Tot ce trebuie să știi despre CBD

24 Noi 2020   •   11:28
(P) Tot ce trebuie să știi despre CBD

CBD-ul este un compus natural, cu o influență unică asupra corpului uman. Continuă să citești pentru a afla ce este mai exact CBD-ul și cum influențează acesta bunăstarea ta.

Ce este mai exact CBD-ul?

Fă o plimbare până la cel mai apropiat magazin de wellness și cel mai probabil că vei întâlni compusul în cauză - CBD. Prescurtarea pentru canabidiol, CBD-ul este o moleculă organică regăsită în planta de cânepă, o cultură industrială răspândită în numeroase domenii.

Cu toate acestea, nu originile CBD-ului au atras atenția cercetătorilor din întreaga lume, ci impactul pe care compusul îl are asupra pielii, creierului, sistemului imunitar și celui digestiv. Atunci când este consumat, CBD-ul poate exercita o influență unică asupra stării de spirit, somnului, apetitului și nivelului de energie.

Cum funcționează CBD-ul?

Deși impactul pe care îl are CBD-ul nu este cunoscut încă în totalitate, lucru ce face obiectul a numeroase studii, ceea ce știm cu exactitate este faptul acest compus are un impact versatil asupra corpului.

Totul se datorează unei rețele extinse de receptori, aflați în tot corpul. Acești receptori sunt responsabili pentru monitorizarea performanței corpului nostru și se asigură că acesta are resursele de care are nevoie, atunci când are nevoie și unde are nevoie.

Ocazional, această rețea are nevoie de o mână de ajutor și acolo intervine CBD-ul. Interacționând cu acest sistem de receptori, printre alte ținte, CBD-ul poate ajuta la menținerea unei stării de echilibru, care este atât de importantă.

Ar trebui să încerci CBD? 

Semnificația unei stări de bine îmbunătățite diferă de la persoană la persoană. Dar un aspect care nu se schimbă este starea de echilibru pe care corpul nostru se străduiește continuu să o obțină. CBD-ul de înaltă calitate, de la producători de încredere, precum **Cibdol, susține în mod direct acest proces. Având în vedere lipsa de toxicitate a compusului, nu este de mirare că CBD-ul a devenit un supliment atât de popular, fiind disponibil într-o varietate de forme.

**Cibdol - https://www.cibdolcbd.ro/

×
Subiecte în articol: cbd