x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Unim generații Mihai Pocorschi: „Mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”

Mihai Pocorschi: „Mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”

de Georgiana Ionita    |    18 Iul 2016   •   09:49
Mihai Pocorschi: „Mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”
Sursa foto: Adrian Manolache

În interviul acordat pentru Jurnalul Național, din campania Unim Generații, întrebat care este cea mai pregnantă amintire care il leagă de fiul său, Mihai Pocorschi a povestit un episod amuzant din copilăria lui Vladimir.

 

 

Vladimir avea cred că trei ani și frate-său vreo cinci ani. Eu cântam la Vox Maris într-o postură ciudățică spun eu, pentru că deși eram solist de rock, cântam în discotecă, cu negativ, dar așa a fost aranjamentul, plecasem din Holograf. La un moment dat, n-a putut să plece de la București soția mea și m-a lăsat cu amandoi. Eu aveam program seara și cum am avut întotdeauna o parte a operei mele dedicată dragostei, cântam în fața publicului feminin de dor, când, apare tânărul aici de față tragându-mă de pantalon: “tata, tata, vreau afară”. Ce să mai, “vreau caca” a zis. Este așa de amuzant pentru că în secunda doi am lăsat chitara jos și Andrei Partoș, care era disk jokey a zis “iată un tată erou!”. Deci mi-am lăsat chitara jos și m-am ocupat de obligațiile părintești”, povestește Mihai Pocorschi.

 

Stânjenit de mărturisirea hilară a tatălui său, Vladimir nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica: “O amintire amuzantă e de acum zece secunde când a terminat tata de spus această poveste jenantă”, însă seniorul l-a liniștit repede spunându-i că N-a fost nimic jenant, nici pentru mine nici pentru tine. Tu pentru că erai la vârsta la care lucrurile erau permise, iar eu nu aveam ce face în situația respectivă.”

 

×
Subiecte în articol: Mihai Pocorschi