x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă 15 lucruri despre sarcina pe care nu ti le spune nimeni

15 lucruri despre sarcina pe care nu ti le spune nimeni

22 Ian 2013   •   08:58
15 lucruri despre sarcina pe care nu ti le spune nimeni

Multe femei isi incep sarcina si cele 9 luni de graviditate cunoscand doar versiunea simplista populara: testul de sarcina pe care ai urinat iese pozitiv, apoi ai greturi, apoi sanii se maresc, burta creste, apa se rupe dupa 9 luni, sotul de agita si te duce la spital si gata, ai nascut copilul. Dar multe, foarte multe din aceste scenarii nu sunt realiste. Multe alte intamplari si trairi au loc, multe experiente te schimba pentru totdeauna.

Iata 15 din cele mai importante schimbari pe care o femeie le are pe durata sarcinii si pe care e bine sa le stie inainte de a porni in marea aventura a vietii sale: graviditatea.

Iti vei judeca partenerul mult mai aspru


Dupa ce afli ca esti gravida, sotul tau nu mai este doar tipul dragut caruia esti dispusa sa ii tolerezi aproape orice, el devine tatal copilului tau. Ori de cate ori te izbesti de dezordinea pe care o lasa in urma lui, te vei panica ca acest om poate ca nu este in stare sa fie suficient de organizat ca sa iti ofere tie si copilului tau stabilitatea dorita. Ori de cate ori il vei vedea tolanit pe canapea uitandu-se la meci fara sa te ajute la treburi, te vei intreba “oare acesta va fi viitorul model masculin al copilului meu?”. Defectele lui vor fi amplificate in mintea ta, desigur doar pentru ca esti gravida si ceva mai pretentioasa decat odinioara.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro

×
Subiecte în articol: sarcina lucruri mama femei gravide