x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 9 moduri naturale de a calma arsurile solare

9 moduri naturale de a calma arsurile solare

08 Iun 2014   •   07:35
9 moduri naturale de a calma arsurile solare

In timpul lunilor fierbinti de vara, este extrem de important sa aveti grija de piele, si e mai bine sa cautati modalitati de a preveni arsurile solare in loc de a cauta modalitati de a le calma.

Puteti gasi o multime de lucruri in bucataria dvs care ofera metode naturale pentru a calma arsurile solare:

1. Lapte
Puteti adauga un pahar de lapte intr-o baie de apa rece sau puteti folosi o compresa rece inmuiata in lapte. Daca nu aveti lapte, puteti aplica iaurt simplu rece pe pielea arsa de soare.

2. Otet
Otetul poate fi folosit in cateva moduri pentru a calma arsurile solare. Aplicati prosoape mici inmuiate in otet pe arsuri solare si se lasa pentru o vreme. Sau se pune otet si apa intr-o sticla cu pulverizator si se aplica pe zonele arse de soare pentru a calma mancarimea si durerea, insa asigurati-va ca evitati ochii. Alegeti otet de mere sau otet alb.

3. Rosii
Daca aveti pielea arsa de soare, taiati niste rosii in jumatate si se freaca peste tot pe zona arsa de soare. Sau adaugati 2 cani de suc de rosii intr-o baie de apa rece. De obicei se mai foloseste rosii cu lapte batut, care functioneaza uimitor! Se amesteca 1/4 ceasca de suc de rosii cu 1/2 cani de lapte batut si se aplica pe piele. 

Citeste continuarea pe
RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia arsuri solare vacanta plaja