x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Cum să-ți accelerezi metabolismul și să fii mai sănătos

Cum să-ți accelerezi metabolismul și să fii mai sănătos

26 Iul 2017   •   16:39
 Cum să-ți accelerezi metabolismul și să fii mai sănătos

Un metabolism lent este principalul responsabil pentru acumularea cu ușurință a kilogramelor și pentru starea de sănătate precară. Iată cum poți să îți accelerezi metabolismul și să te bucuri din plin de un corp sănătos, scrie clicksanatate.ro.

Ai apelat de-a lungul anilor la tot felul de diete și nu ai obținut nici un rezultat? Este posibil ca metabolismul tău să aibă un proces mai lent de ardere a grăsimilor, astfel că este necesar să aplici niște mici trucuri prin care să îți intensifici arderile și să obții rezultatele dorite.

Apa este un element vital
Da știu, crezi că bei suficientă apă, însă sunt zile în care abea dacă bei un pahar de apă deși nu simți senzația de sete. Ei bine, în momentul în care apare senzația de sete, acesta este semnalul organismului că este deshidratat și are nevoie urgentă de apă. Dar nu este necesar să se ajungă acolo. Fără apă suficientă consumată zilnic ficatul tău va fi forțat să muncească mai mult pentru a menține un echilibru corespunzător în organism. Pentru a-ți activa metabolismul începe să bei măcar o cană de ceai verde cu lămâie, eventual dimineața în loc de cafea și asigură-te că ai o sticlă de 2 litri cu apă la îndemână din care să bei pe tot parcursul zilei.

Nu te panica dacă mergi mai des la baie, ese un proces normal necesar mai ales rinichilor pentru a se curăța și pentru a menține un echilibru la nivelul vezicii urinare.

×
Subiecte în articol: metabolism sanatate dieta