x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta japoneză. Cum slăbești eficient și rapid

Dieta japoneză. Cum slăbești eficient și rapid

28 Sep 2016   •   16:57
Dieta japoneză. Cum slăbești eficient și rapid

Tofu, orez, fructe și legume în porții cât mai mici. Asta are la bază dieta japoneză care te ajută să slăbești rapid. De exemplu, poți da jos cel puțin 3 kg în 3 zile, scrie clicksanatate.ro.

Este cunoscut faptul că japonezii au cea mai mare speranță de viață: 75 de ani. Și asta datorită alimetației lor. Cu ajutorul acestei diete, nu numai că vei da jos colăceii de pe abdomen, dar vei mânca și foarte sănătos, iar asta te va ține departe de numeroase afecțiuni.

Cele două secrete ale acestui regim de slăbire

Nu mânca niciodată până la senzația că ești plin, sătul. Această dietă îți propune porții mai mici. De obicei este bine să așezi mâncarea pe farfurioare mici ca să ai senzația că este multă.

Alte secrete ale acestei diete sunt să mănânci rar și să mesteci bine fiecare îmbucătură.

Orezul nu trebuie să lipsească de la nicio masă

Include orez la fiecare masă, inclusiv la micul-dejun, însă la preprarea acestuia nu trebuie să folsești ulei și unt. E suficient să-l fierbi și să-i pui puțină sare. Acesta îți va da rapid senzația de sațietate.

Legume din belșug

Ai grijă ca dieta ta să conțină ardei grași, mazăre, ceapă, roșii, ardei iuți, salată, morcovi, spanac, sfeclă, ridichii, ciuperci, napi. Se servesc alături de orez.

Legumele se prepară în diferite feluri, fierte în sos, fripte simplu ori la aburi.

×
Subiecte în articol: dieta japoneza dieta regim