x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta unui londonez te ajută să slăbești rapid

Dieta unui londonez te ajută să slăbești rapid

30 Sep 2016   •   16:38
Dieta unui londonez te ajută să slăbești rapid

Venice Fulton, un antrenor londonez, a inventat o cură de slăbire care te ajută să scapi de 9 kilograme în 6 săptămâni. În această dietă, va trebui să încalci un principiu de aur în alimentație: să sari peste micul dejun. De asemenea, una dintre obligațiile zilnice va fi să bei cafea. Hai că până aici nu e rău deloc, scrie clicksanatate.ro.

Iată ce presupune această cură de slăbire:

Cafea pe stomacul gol

Bea o cafea pe stomacul gol. Această licoare stimulează arderea stratului adipos existent în organism. Antrenorul recomandă cafeaua neagră, fără zahar, îndulcitori, miere sau lapte.

Renunță la micul dejun

Așadar, prima regulă a acestei diete presupune să nu mai mănânci prima masă a zilei. Expertul londonez spune că acesta este principiul de aur al acestei diete. „Astfel, când mergi la culcare, există întotdeauna o cantitate mică de energie în organismul tău. Creierul încă funcţionează în timp ce dormi, astfel că dimineaţa te vei trezi cu o senzaţie de foame. Dacă ai grăsime în corp de care trebuie să scapi, atunci nu ai nevoie de micul dejun. Când nu mănânci și depui efort, organismul va trebui să ardă din stratul adipos care există deja“, explică antrenorul.
Baie cu apă rece în fiecare dimineață

Dușul de dimineață trebuie să fie făcut cu apă rece. În plus, nu trebuie să-l sari. Cu ajutorul acestuia, vei stimula arderea grăsimilor.

Mișcarea face diferența

Dacă vrei să dai jos cele nouă kilograme promise va trebui să schimbi ceva la stilul tău de viață. Sedentarismul îți face foarte mult rău. Este recomandat ca în fiecare zi să faceți 30 de minute de mișcare.

×
Subiecte în articol: dieta regim dieta londoneză